ÇATSOdan girişimcilik eğitimi

ÇATSO'dan 'girişimcilik eğitimi'

Çankırı Ticaret ve Sanayi odası ile KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği 'girişimcilik eğitimi' düzenlenecek.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇATSO) ve KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından girişimcilik eğitimi düzenlenecek.

Girişimcilik Eğitimi çerçevesinde, eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerler Girişimcilik Sertifikası alacaklar, alınan sertifika sonucunda iş yeri açtıkları takdirde kendilerine KOSGEB Girişimcilik Destek Programı Kapsamında işyeri kuruluş ve makine techizat masraflarına yüzde 60 oranında ve üst limiti 27.000 TL olmak üzere hibe destek sağlanacak. Aynı zamanda iş kapasitelerini büyütmek amaçlı makine ve techizat yatırımlarında üst limiti 70.000 TL olmak üzere ve sıfır faizli kredi kullanma imkânına sahip olacaklar.
 
Söz konusu eğitim 30 kişilik olup yaklaşık 60 saat sürecek. Girişimcilik Eğitimi ile ilgili ön başvurular 25-26 Haziran 2012 tarihlerinde KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ne yapılacak olup, 27-28 Haziran 2012 günlerinde de mülakat yapılacak.
 
Söz konusu eğitim ile ilgili detaylı bilgi, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nden alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler