ÇATSOun bağımsız üyeleri!

ÇATSO'un bağımsız üyeleri!

Bağımsız olarak hizmet vermeye devam edecekler.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇATSO) meclis üyeliği seçimlerine 4. listeden bağımsız olarak aday olan ve kullanılan 76 oyun 25’ini alarak meclis üyesi olamaya hak kazanan Hüseyin Dizdar ve Eşref Ertuğrul açıklamalarda bulundu.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği seçimlerinde Çankırı tarihinde ilk bağımsız aday olduklarını ifade eden Eşref Ertuğrul, seçim kazanmanın mutluluğunu yaşadığını bildirdi. Ertuğrul, "Listemizi oluşturduk ve bağımsız olarak seçime girdik. Seçmenlerimizden gerekli desteği alarak meclis üyesi olmaya hak kazandık. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Seçimlere katılım oranının yüzde 70’lerde olduğunu vurgulayan Ertuğrul, “Bizim kimseyle ters düşmek, ya da kimseye muhalefet yapmak gibi bir amacımız yok. Biz memleketimize ne katabiliriz, onun derdindeyiz. Tartışmayla, kavgayla hiçbir yere varamayız. Bizim için önemli olan Çankırı’nın geleceğine katkıda bulunmak ve ekonomiyi güçlendirmenin yollarını aramak” dedi.
 
Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerine 4. listeden bağımsız olarak aday olan diğer isim Hüseyin Dizdar da bu çıkışın Çankırı için örnek olması gerektiğini kaydetti.
 
Diğer 3 listedeki güçlü adaylarla yarıştıklarını dile getiren Dizdar, amaçlarının ticaretteki sorunlara neşter vurmak olduğunu kaydetti. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler