Ceceli coşturdu!

Ceceli coşturdu!

9. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde sahne alan sanatçı Mustafa Ceceli, hayranlarını mest etti.

9. Gölbaşı Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde sahne alan Sanatçı Orhan Ceceli, hayranlarını mest etti. Konseri 15 binden fazla kişi izledi.

Cuma günü başlayan şenliğin ikinci gününde de şenlik alanı Sahil Park’ta renkli görüntüler yaşandı. Öğleden sonra başlayan etkinliklerde Türk Halk Müziği yarışmasında finale kalanların konserlerine Gölbaşılılar da eşlik etti. 
 
Akşam saatlerinde Kırşehir Abdallar Grubu türküleriyle, Kırım Halk Dansları ekipleri ve Kırgız Ekibi oyunlarıyla Gölbaşı’nı renklendirdi.
 
MUSTAFA CECELİ MEST ETTİ
Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin ikinci günü akşamında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Gölbaşılı’ların konuğu oldu. 
 
Mustafa Ceceli’nin konseri nedeniyle akşam saatlerinde vatandaşlar Atatürk Sahil Parkı’ndaki şenlik alanına akın etti. Satış ve tanıtım alanlarını gezen ve alışveriş yapan vatandaşlar birbirinden güzel müziklerle yaşamlarına renk kattı.
 
En az 15 bin kişinin izlediği konserde Mustafa Ceceli’nin şarkılarına eşlik eden Gölbaşılılar coştukça coştu. 
 
9. Uluslararası Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında Atatürk Sahil Parkı’nda hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı, muhteşem canlı sahne performansıyla mest etti. Yeni albümünde yer alan "Es" ile sahneye çıkan Ceceli konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. 
 
ceceli-odabasi-golbasi-sozcu-resim-062.jpg
 
BAŞKAN ODABAŞI’NDAN ÇİÇEK
Sesi ve yorumu ile herkesin beğenisini toplayan Mustafa Ceceli’’yi konserin sonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tebrik etti ve çiçek verdi. Başkan Odabaşı, şenliğe gösterilen büyük ilgi nedeniyle de vatandaşlara teşekkür etti.
 
Mustafa Ceceli konserinin ardından şenliğin ikinci günü havai fişek gösterileri ile son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler