Celal Kaman 3 oyla kaybetti!

Celal Kaman 3 oyla kaybetti!

Ziraat Mühendisleri Çankırı İl Temsilciliği seçimleri pazar günü yapıldı ve...

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliğinin 24-25 Kasım.2012 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulunda büyük bir sürpriz yaşandı ve Celal Kaman, İhsan Bostan karşısında başkanlık seçimini 3 oyla kaybetti!

Yapılan oylamada dört kongre kazanmış ve yaklaşık 7 yıldır Ziraat Mühendislerinin Çankırı İl Temsilciliği görevinde bulunan Celal Kaman'a 34 oy çıkarken, İhsan Bostan 37 oy alarak ziraat mühendislerinin yeni il temsilcisi oldu.
 
Yaklaşık iki ay önce üyelerinin olağanüstü genel kurul talebi üzerine, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Merkezince 24-25 Kasım 2012 tarihinde Çankırı’da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. TMMOB tarihinde bir ilk olan bu Olağanüstü Genel Kurul sonucunda Ziraat Mühendisi İhsan Bostan yıllardır Çankırı İl Temsilciliği görevinde bulunan Celal Kaman'a karşı 3 oy farkıyla da olsa Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilcisi olmayı başardı.
 
Yapılan seçim sonrası yeni il temsilcisi İhsan Bostan yaptığı açıklamada “Bugün burada çok önemli bir seçim yapılmıştır. Ziraat Mühendisleri Odası tarihinde bir ilk olan bu Olağanüstü Genel Kurulda seçilmem dolayısıyla; her türlü zorluğa ve engellemelere rağmen burada onurlarıyla ve gururlarıyla bizlere destek veren tüm arkadaşlarıma da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yine bizlere oy vermeyen ve veremeyen tüm meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ben Çankırı'da bulunan tüm meslektaşlarımın temsilcisiyim, hepsinin sözü ve yüreği olmanın gayretinde olacağım. Çalışma arkadaşlarımla beraber yine o temsilciliğin bayrağını orada dimdik tutacağım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, Çankırımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
cankiri-ziraatmuhendisleri-ihsanbostan-sozcu-resim-111.jpg
 
Öte yandan seçimde yaşanan önemli bir detay ise İl Temsilci Yardımcısının belirlenmesinde yaşandı. Celal Kaman'ın yardımcılığını yapan Abdullah Vural 38 oy alarak yeni başkan İhsan Bostan'ın yardımcısı olmaya hak kazandı. İhsan Bostan'ın başkan yardımcısı adayı Ahmet Başıtaç 32 oy alarak bu yarışta geride kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler