Celal Kaman suskunluğunu koruyor!

Celal Kaman suskunluğunu koruyor!

AKP Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, 'trilyonluk rant dosyası' ile birlikte değişen Çankırı gündemine suskunluğunu inatla sürdürüyor.

Çankırı Belediyesi'nin ranta dayalı olarak gerçekleştirdiği plan tadilatlarından 6'sının iptali sonrası hızla değişen yerel gündemde en fazla dikkat çekici boyut, AKP İl Başkanı Celal Kaman'ın sessizliğe bürünmesidir.

Sözcü18'in yayınladığı 'Varan 1: AKP İl Yönetim Kurulu Üyesine sağlanan trilyonluk rant' başlıklı haberimizde adı geçen ve halen il yönetim kurulu üyeliği devam eden Mehmet Akçakaya'nın yaşanan gelişmeler karşısında görevinden istifa edip etmediğini öğrenme amacıyla kendisine telefonla ulaştığımız İl Başkanı Celal Kaman "Arkadaşımız istifa etmedi. Görevinin başında" dedi.

Başkan Kaman'a "Bir avuçluk Çankırı'da yaşanan böylesi bir hadise karşısında AKP İl Başkanı olarak bir değerlendirme yapmayacak mısınız?" şeklindeki sorumuz; "Benim açıklamama yapıp yapmayacağıma siz mi karar vereceksiniz? Herhangi bir açıklama yapmıyorum!" şeklinde yanıt buldu.

AKP İl Başkanı Celal Kaman, yaşanan konunun Çankırı Belediye Meclisi'nin tasarrufu altında olduğuna işaret etti ve "Belediye Meclis üyelerimiz önce kabul etmişler, sonra da itiraz dilekçelerini dikkate alarak verdikleri kararı geri almışlar! Benim bulunduğum görev onlara müdaheleyi gerektirmez" dedikten sonra "İzin verirseniz benim ne zaman açıklama yapacağıma ben karar vereyim. Ben bu konu hakkında açıklama yapmıyorum" diyerek telefonu yüzümüze kapadı. Başkan Kaman, ikinci arayışımıza da yanıt vermedi.

AKP ÇANKIRI İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ
MEHMET AKÇAKAYA İSTİFA ETMELİ!

akp-cankiri-mehmet-akcakaya-resim-04-001.jpgTrilyonluk rant dosyasının bir numaralı kahramanı AKP Çankırı İl Yönetim Kurulu üyesi işadamı Mehmet Akçakaya, ortaya çıkan böylesi skandal bir haber sonrası istifa etmeliydi. Lakin işadamı Mehmet Akçakaya henüz böylesi bir 'istifa' mekanizmasını çalıştırmadı.

İşadamı Akçakaya'nın AKP Çankırı İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler