Çelen: Çankırı dibe vurdu

Çelen: Çankırı dibe vurdu

CHP Çankırı milletvekili adayı Çelen yaptığı yazılı açıklamada "Çankırılı kendi kaderine terkedildi" dedi.

  CHP Çankırı Milletvekili adayı Hasan Çelen 12 Haziran 24.dönem TBMM genel seçimi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çelen mesajında "Pazar günü yapılacak seçimlerin Çankırı'mızı sahiplenecek, hizmet edecek vekillerin seçileceği bir seçim olmasını dilerim" dedi.

CHP Çankırı Milletvekili adayı Hasan Çelen'in açıklaması şöyle:

"12 Haziran 2011 pazar günü yapılacak olan 24. dönem TBMM genel seçimlerinin Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlar getirmesini, bugüne kadar ihmal edilen, hakettiği hizmeti alamayan Çankırı'mıza; Çankırı'mızı sahiplenecek, hizmet edecek vekilleri seçeceği bir seçim olmasını dilerim.

Seçimler Türkiye için çok önemli bir seçimdir.8 Senede Türkiye'de hukuk, demokrasi, devlet tüketilmiş bölünme ve iç savaşın eşiğine getirilmiştir.

Seçimler Çankırı için çok önemli bir seçimdir.AKP Çankırı Milletvekili adayları (İdris Şahin, Hüseyin Filiz)'nın da dediği gibi:

-Önceki (23. dönem AKP Milletvekilleri) hiçbir şey yapmadılar.Zaten yapsalardı biz burada olmazdık. Onlar çalışmadıkları için Başbakanımız bizi aday gösterdi.

Sonuçta; Çankırı dibe vurdu, Çankırılı kendi kaderine terk edildi.

Şehitler diyarı, Yarenler diyarı Çankırımızı ihmal eden, kendi kaderine terk eden parti ve milletvekillerinin dersinin verileceği seçimlerin ülkemize ve Çankırımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler