Çelikten listesini açıkladı!

Çelikten listesini açıkladı!

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeniden aday olan Hayrettin Çelikten, listesini açıkladı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden aday olan Hayrettin Çelikten bu sabah Hacıali Tesislerinde yerel medya ile kahvaltılı basın toplantısında biraraya geldi. Başkan Çelikten mayıs ayı içerisinde yapılacak olan oda seçimlerinde kendi meslek grubundan aday olduğunu açıklamakla beraber diğer gruplardaki adaylarını paylaştı. İşte Çelikten'in açıkladığı o liste.

1. Grup; Semih Darendeli, İsmail Karcı 
2. Grup; Ejder Erdem, Şentürk Ertonga
3. Grup; Salih Tunç, Fehmi Bölükbaşı, Metin Ergün
4. Grup; Hasan Uludağ, İsmail Özcenk, Necdet Hacıbayramoğlu
5. Grup; Cafer Özkan, Mustafa Yavuz
6. Grup; Hayrettin Çelikten, Ömer Karaman,
7. Grup; Yücel Cesur, Hakan Aslan, İsmail Hakkı Esen
8. Grup; Fahrettin Akyol, Aziz Mazlum, Ahmet Adıgüzel,
9. Grup; Durmuş Karataş, Mehmet Silahsız, Mehmet Kaplan.
 
hayrettin-kahvalti-sozcu-resim-041.jpg
 
ÖNCE GRUPTAN ÇIKACAKSIN!
Çankırı yerel basınıyla Hacıali tesislerinde bu sabah biraraya gelen ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, toplantı sonrasında Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Geride bıraktığımız 4 yılın muhasebesini yaptık. Bununla beraber yeni dönemde beraber yürüyeceğimiz arkadaşları kamuoyu ile paylaştım." dedi. Çelikten sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Bildiğiniz gibi oda seçimlerinde öncelikli olarak 'adaylar' bağlı bulundukları gruptan çıkacak. Üyelerimiz öncelikli olarak Oda Meclisindeki temsilcilerini seçiyor. Seçilen temsilciler de yönetim kurulunu belirliyor. Yönetim de başkanını seçiyor. O yüzden ben öncelikli olarak 'başkanlığa' değil meslek grubumun temsilciliğine adayım. Meslek grubumdan seçilemezsem ÇATSO'nun başkanı da olamam."
 
Başkan Çelikten "Akşam yaptığımız yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda Odamız seçim startını verdi. Pazartesi günü ilgili arkadaşlarımız İl Seçim Kuruluna müracaat ederek Odamız için seçim tarihi belirlenmesi talebinde bulunacaklar. Tahminime göre Mayıs ayının ilk yarısı için seçim tarihi alırız. Oda yönetimine talip olan diğer adaylara başarılar dilerken, açıkladığım ekiple birlikte 4 yıl daha görev yapmak istiyorum" dedi.
 
BENİM DE ACEMİLİK DÖNEMİM OLDU!
ÇATSO Başkanı Çelikten geride bırakılan 4 yılla ilgili olarak da "İlk seçildiğim dönemde kuruma yabancı biriydim. Birçok konuda acemilik yaşadım. Bu bir süreçti ve geldi geçti. Bugün için böylesi bir sorunum yok. Yeni seçilecek arkadaşımızın böylesi bir kayıpla birlikte Oda'nın yaklaşık 1.5 yıllık bir kaybı olacak. Biz ise, seçimlerin ertesinde 'nerede kalmıştık' diyerek yola devam edeceğiz" dedi. Çelikten sözlerini "Yapılacak seçimlerle ilgili 'kazanırım-kaybederim' şeklinde bir endişem yok. Küçük bir memlekette yaşıyoruz. Seçim sürecinde yeter ki insanlar karşılıklı olarak birbirini kıracak cümleler sarfetmesinler. İnsanı kırmak saniyelik bir iş! Ancak kırılan kalbi onarmak bazen için bazen ömür yetmiyor. Bu dönemde bu konuya hassasiyet gösterileceğini umuyorum" diyerek tamamladı.
 
celikten-kahvalti-adaylistesi-sozcu-resim-042.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler