Çelikten'den Yakınkent OSB'ye inceleme gezisi

Çelikten'den Yakınkent OSB'ye inceleme gezisi

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yakınkent OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Çelikten Yakınkent Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Yakınkent OSB Müdürü Ahmet Usta'dan son durum ile ilgili bilgi alan Hayrettin Çelikten yaptığı açıklamada "1. Etap kamulaştırma çalışmaları yüzde 91 oranında tamamlandı. Yol, su, kanalizasyon ve elektrik projelerini içeren altyapı projelerimizin Sanayi Bakanlığınca incelenerek önümüzdeki günlerde onaylanması bekleniyor. Altyapı projelerinin onaylanmasından hemen sonra Bakanlık tarafından altyapı inşaat ihalesinin en geç Mayıs ayında yapılmasını beklemekteyiz" dedi.

Özel Sektör Yatırımları hakkında da bilgi veren Çelikten "1. Etap inşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanarak Sumitomo Rubber AKO fabrikasının Nisan ayı içerisinde deneme üretimlerine başlaması mümkün. 2. Etap inşaat çalışmaları da Mart ayında başlayacak. Bunun yanısıra Alpin Çorap firmasının inşaatı devam ediyor. Burada da üretimin yaz aylarında başlayabileceğini öngörüyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler