Cem Yılmazın düğünü Twitterda

Cem Yılmaz'ın düğünü Twitter'da

Komedyen Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile dünya evine girdi.

Beyoğlu Pera Palas Otel'de basına kapalı gerçekleştirilen düğün törenine Şener Şen, Yavuz Turgul, Demet Evgar, Demet Akbağ, Mazhar Alanson ve Biricik Suden, Özkan Uğur, Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Erdoğan, Sezen Aksu, Türker İnanoğlu, Meltem Cumbul, Şebnem Ferah, Zafer Algöz, Kenan Doğulu, Beren Saat, Özge Ulusoy ve Hakan Yıldırım gibi ses, sinema ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Davetlileri, törenin gerçekleştirildiği salonun kapısında Cem Yılmaz'ın annesi Sebahat Yılmaz ve babası Arif Yılmaz karşıladı.

Çift, nikahın basına yansımaması konusunda oldukça hassas davrandı. Pera Palas Otel’le imzalanan gizlilik sözleşmesi gereği kokteyl alanına garsonlar alınmadı. Ancak nikahı izleyenlerin çektiği fotoğraflar Twitter'a düştü.

Twitter dünyasının fenomeni Dr. Erol Köse tarafından servis edilen fotoğraflar ulusal medyanın haber sitelerinde imzasız olarak yer aldı.

Düğün töreni öncesinde otel önünde park halindeki araçların trafik ekiplerince çekildiği görüldü. Trafik polisleri, otel önündeki trafik akışını sağlarken, asayiş ekipleri de herhangi bir olaya karşı hazır bulundu.

Otelin karşısındaki sokakta da özel bir hastaneye ait ambulansın beklediği görüldü.

Not: Haberle ilgili fotoğraf Twitter'da Dr. Erol Köse tarafından paylaşılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler