Cem Yılmaz'ın filminde 'fazla gülmekten' karakolluk oldular

Cem Yılmaz'ın filminde 'fazla gülmekten' karakolluk oldular

Erzurum’da 1 Aralık günü Cem Yılmaz’ın ’Ali Baba ve 7 Cüceler’ filmini izlemek için sinemaya giden Çetin Bayram ile Ufuk İnce, filmdeki esprilere kahkaha ile gülünce, önlerinde oturan bir vatandaşın şikayeti üzerine karakolluk oldu.

Dağcılık antrenörü Çetin Bayram ve tasarımcı Ufuk İnce, vizyona giren Cem Yılmaz’ın ’Ali Baba ve 7 Cüceler’ filmini izlemek için merkez Palandöken İlçesi’ndeki sinemaya gitti. 21.30’daki seansa giren iki arkadaş, iddiaya göre filmdeki esprilere yüksek sesle gülünce ön sırada oturan S.K. tarafından uyarıldı. Film arasında da iddiaya göre iki arkadaşı yine aynı konuda uyaran S.K., çıkan tartışmanın ardından Yenişehir Polis Merkezi Amirliği’ne giderek Çetin Bayram ve Ufuk İnce’den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine sinemaya gelen sivil polisler filmin bitmesini bekleyerek Bayram ve İnce’yi hakaret ve çevreyi rahatsız etmekten gözaltına aldı. Yenişehir Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen iki arkadaş, ifadeleri alındıktan sonra sabaha karşı serbest bırakıldı.

Polis merkezinde bir video çekerek başlarından geçenleri anlatan ikili, bunu da sosyal medya üzerinden paylaşarak Cem Yılmaz’a gönderdi. Hayatları boyunca unutamayacakları bir olayla karşılaştıklarını belirten Çetin Bayram şunları söyledi:

"Film çok güzel ve espriliydi. Herkes gibi biz de gülüyorduk. Ön tarafta oturan bir arkadaş arkasını dönerek ’ne gülüyorsunuz’ dedi. Biz bir anlam veremedik. Bütün salon bunu duyunca tekrar gülmeye başladılar. Film arası olunca bu kişi agresif tavırla dönüp bakınca biz de ’bir sıkıntı mı var, bilmeden bir şey mi yaptık’ diye sorduk. Bize, ’Çok şiddetli gülüyorsunuz’ dedi. Komedi filminde olduğumuzu gülmek için geldiğimizi söyledik. Filmin arasında şahıs gitti. Sonlarına doğru iki sivil polis geldi, ’hakkınızda şikayet var’ diyerek bizleri karakola götürdüler. İfademizi verdik. Cem Yılmaz’ın  filminde kahkaha attığımız için yapılan şikayete polisler de bir anlam veremedi. Saat 03.30’da karakoldan çıktık."

’GÜLMEK İÇİN GİTTİK’

Komedi filmine eğlemek, gülmek için gittiklerini vurgulayan Ufuk İnce ise "Ön sırada oturan bir arkadaş bize sürpriz yaptı ve ’Neden gülüyorsunuz?’ dedi. Komedi filminde cevabı verilmesi en zor bir soruyu sordu. Cem Yılmaz’dan ricam, bundan sonra bu kadar komik filmler yapmasın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler