Cengiz Ünder Roma'da gecenin adamı

Cengiz Ünder Roma'da gecenin adamı

Roma'da forma giyen Cengiz Ünder, yıldızını parlatmaya devam ediyor. Roma'nın Cagliari ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada harika bir gole imza atan Cengiz Ünder, takımını 1-0 öne geçirdi. Roma o golle maçı kazandı.

İtalya Serie A takımlarından Roma’da ilk sezonunu geçiren Cengiz Ünder, harika performansını devam ettiriyor. Roma’nın ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde aldığı başarılı sonuçlara önemli bir katkı sağlayan Cengiz Ünder, yükselen performansını devam ettiriyor.

Sezon başında Medipol Başakşehir'den Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, sergilediği performans ile parlıyor. Roma'nın 13.4 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, gün geçtikçe değerini katlıyor. İlgili Haberi Oku

Son haftalarda oldukça etkili bir görüntü sergileyen Cengiz Ünder, Roma’nın deplasmanda Cagliari ile karşılaştığı maça ilk 11’de başladı. Maça muhteşem bir başlangıç yapan Cengiz Ünder, henüz 15. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. Sağ çaprazda buluştuğu topu sol ayağına alan Cengiz Ünder, uzak köşeye yaptığı vuruşta kaleciyi avladı. Topu iğne deliğinden geçiren Cengiz Ünder, Serie A’daki 7. golüne imza attı. Roma maçı Cengiz’in attığı golle 1-0 kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler