Çerkeş Belediyesi Ramazan etkinlikleri başladı

Çerkeş Belediyesi Ramazan etkinlikleri başladı

Çerkeş Belediyesince bu yıl 2'ncisi düzenlenen Ramazan etkinliklerine ilçe sakinleri büyük ilgi gösteriyor.

Çerkeş Belediyesi tarafından ilki geçen yıl düzenlenen ve bu yıl da ikincisi düzenlenen Çerkeş Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programının ilk günü coşkulu bir açılış ve Çerkeşliler'in yoğun ilgisiyle başladı.

Etkinlikler ramazan ayı süresince her akşam teravih namazı sonrasında başlayıp gece yarısına kadar devam edecek.

Ramazan ayı etkinlikleriin ilk gününde konuşan Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, “Geçen sene Ramazan etkinliklerimiz sizler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. Gördüğüm kadarıyla yine bugün aynı coşku, aynı ilgi devam etmekte. Çerkeş Belediyesi olarak bu etkinlikleri düzenlerken farklı amaçlarımız var. Sadece sizleri eğlendirmek değil, her şeyden önce geleceğimizin ve istikbalimizin teminatı olan bu çocuklara, gençlerimize ileride bizim yaşlarımıza geldiklerinde kendi çocuklarına, kendi torunlarına bizim zamanımızda Ramazanlar böyle yaşanırdı diyerek Türk kültürünün ortak değerlerinin hepsini torunlarına anlatabilme imkânını bulmalarını istiyoruz." dedi.

TARHAN: ÜÇ YIL İÇERİSİNDE ÇERKEŞ'TE 1.500 İNSAN ÇALIŞACAK

Başkan Tarhan konuşmasının önemli bir bölümünü Ramazan ayı ile ilgili sürdürdükten sonra günümüze dönerek de "Bir diğer hadise de çevremizde son derece güzel gelişmeler oluyor. Çerkeş Organize Sanayi Bölgesini tamamen yatırımcılara tahsis ettik. Bu yıldan itibaren fabrikalar yapılmaya başlandı. 3 yıl içerisinde 1500'e yakın insan çalışacak. Kurşunlu Söğüt Seramik işçi alımına başladı. Karabük Belediye Başkanımızın fabrikası işçi almaya başladı. Aytaç zaten Çerkeş’in ana motoru, ana gücü. Orada şu anda 750 kişi çalışıyor. Dolayısıyla bu ilçenin gelişen şartlara ayak uydurması, bu gelişmelerden zamanında tedbirlerini alarak geri kalmaması için esnaflarımızın hizmet sektöründe gelişmesini istiyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Tarhan'ın konuşmasının ardından Türk Tasavvuf Musikisi konseri, Mevlevi gösterileri, skeçler, orta oyunu, animasyonlar, çocuklara yönelik oyunlar, dans ve ateş gösterilerinin ardından ilk gece programı sona erdi.

Çerkeş'te 30 gün boyunca her akşam değişik program ve gösterilerle her hafta sonu sürpriz sanatçılarla, konserlerle Ramazan etkinlikleri devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler