Çerkeş Belediyespor son 15 dakikada işi bitirdi: 3-2

Çerkeş Belediyespor son 15 dakikada işi bitirdi: 3-2

Kendi evinde ağırladığı Kurşunlu Belediyespor karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapamasına karşın, son 15 dakikada attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bugün Çerkeş ilçe stadında oynanan Çerkeş Belediyespor - Kurşunlu Belediyespor karşılaşmasının kaderini rüzgar tayin etti. İlk yarı rüzgarı arkasına alan Kurşunlu Belediyespor devreyi 2-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda rüzgarı arkasına alan Çerkeş Belediyespor son 15 dakikada ardı ardına kazandığı gollerle sahadan 3-2 üstün ayrılarak liderliğini perçinledi.

MAÇLA İLGİLİ GÖRÜNTÜLER İÇİN

Sahada mücadele eden iki takım şu onbirlerle sahaya çıktı:

Çerkeş Belediyespor: Mehmet, İsmail, Fatih, Abdullah, Rıdvan, Aydın, Ömer, Selami, Tolga, Hidayet, Ramazan.

Kurşunlu Belediyespor: Mustafa, Murat, Faruk, Emre, Kadir, Levent, Ekrem, Fatih, Alper, İsmail, Hakan.

Güneşli ancak rüzgarın kendisini önemli ölçüde hissettirdiği karşılaşmanın 15. dakikasında Kurşunlu Belediyespor İsmail'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti.

Bu golden 5 dakika sonra yine Kurşunlu Belediyespor bu kez Hakan'ın ayağından rakip fileleri ikinci kez havalandırdı. İlk yarıda karşılıklı ataklar başka gol getirmeyince, konuk Kurşunlu Belediyespor soyunma odasına 2-0 üstün gidiyordu.

İKİNCİ YARI
Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkisini gösteren rüzgar, bu kez Çerkeş Belediyespor lehine esiyordu. Adeta tek kale oynayan evsahibi takımın atakları, Kurşunlu Belediyespor defansı tarafından uzaklaştırılırken, kazanma hırsından bir türlü vazgeçmeyen Çerkeş Belediyespor atakları tehlikeli pozisyonları beraberinde getiriyordu.

Nitekim, ev sahibi takımın başarılı oyuncusu Tolga, maçın 75. dakikasında ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruşla kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu: 1-2

Kazanılan bu ilk gol Çerkeş Belediyespor takımını taraftarıyla birlikte daha da kamçıladı ve golden 5 dakika sonra bu kez Ramazan, yine ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde topu filelerle buluştururken maçta skor eşitleniyordu: 2-2

Ardı ardına gelen goller, Kurşunlu Belediyespor takımında oyun disiplininin bozulmasına ve sahadaki sertliğin de artmasına neden olmuştu. Çerkeş Belediyespor ise kalan dakikalarda bir gol daha atacağına inanmış ve ataklarını yoğunlaştırmıştı. Özellikle sağ kanattan geliştirdikleri ataklarla Kurşunlu Belediyespor defansına zor anlar yaşatan ev sahibi takım, dakikalar 84'ü gösterirken Tolga'nın ayağından bir gol daha kazanıyordu: 3-2

Bu golden sonra sahadaki mücadele iyiden iyiye sertleşmiş, ancak kalan dakikalar iki takımın da sahadan 11'er kişi ile ayrılmasına imkan vermişti. Hakemin bitiş düdüğü ile Çerkeş Belediyespor taraftarları ile futbolcular büyük sevinç yaşarken, Kurşunlu Belediyespor takımında ise üzüntü yaşanıyordu.

BAŞKAN TARHAN'DAN 100'ER TL PRİM
Maçı başından sonuna kadar büyük bir heyecanla izleyen Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, 2-0 geriden gelerek maçı 3-2 kazanan futbolcuları ve teknik kadroyu soyunma odasında tebrik etti. Başkan Tarhan "Sergilemiş olduğunuz mücadele ve kazanma azminizin sonucu bizlere hediye ettiğiniz 3-2'lik galibiyet karşılığında ben de sizleri 100'er tl primle ödüllendiriyorum" diyerek sahada ter akıtan futbolcuları ödüllendiriyordu.

MAÇIN SONUCUNU MUSTAFA BELİRLEDİ!
Bir anlamda bölgenin derbisi olarak nitelendirilen Çerkeş Belediyespor - Kurşunlu Belediyespor karşılaşmasının öneminden dolayı Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ve yazı ailemizin önemli ismi İbrahim Zencirci izleme kararı almışlardı. Maçın başlayacağı 13.00'de Çerkeş'te olan Beki ve Zencirci, özellikle maçın ikinci yarısında bir ayrıntı yakaladı! Kurşunlu Belediyespor kalesi arkasında sürekli olarak tezahürat yapan Çerkeş Belediyespor taraftarı genç bir kardeş vardı!

Sürekli olarak konuk takımın kalesi arkasında sağlı sollu gidip geliyor ve kendi kendisine konuşuyordu! Daha sonra anlaşıldı ki, Mustafa, maçın skorunu kendisine yediremiyor ve desteklediği Çerkeş Belediyespor'dan gol bekliyordu.

Maçın 65'inci dakikasından sonra takımının 2-0 yenilgisine üzülen Mustafa, sahadan ayrıldı. Mustafa'nın sahadan ayrılmasının ardından Çerkeş Belediyespor ilk golusünü, daha sonraki 10 dakikada ise iki gol birden buldu.

Fotoğraf makinası ile takip edilen Mustafa "Maçtan umudumu kesmiştim. Ve sahadan ayrılarak maçı seyretmeme kararı aldım! Ben bu kararı aldıktan 5 dakika sonra ilk gol, daha sonraki 10 dakika içerisinde de 2 gol attık! Sahadan ayrılarak takımımıza uğur getirdiğime inanıyorum" diyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler