Çerkeş MHP kongresini kura belirledi

Çerkeş MHP kongresini kur'a belirledi

MHP'nin ilçe teşkilat kongreleri hızlandırılmış olarak devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkeş İlçe kongresi önceki gün gerçekleştirildi. Kongrenin Divan Başkanlığını Denizli MHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve eski Çankırı MHP Milletvekili Ahmet Bukan yaptı.

Belediye Başkanı Şükrü Tarhan konuşmasında yapmış olduğu hizmetlerden bahsederek başkanlık seçiminde adaylara başarılar diledi ve eşiyle beraber kongrede oy kullanmayacağını, kim seçilirse kendilerinin baş tacı olduğunu ifade etti.

Çankırı İl Başkanı Ali Acıbunar, yapmış olduğu konuşmada “Adaylardan hangisi kazanırsa kazansın, bayrağı daha yukarıya taşıyacaklarına olan inancım tamdır” dedi.

Adaylar Seyfettin Çamdibi ve Hasan Güler de yapmış oldukları kısa konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdiler..

Coşkulu bir ortamda gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi Çerkeş ilçe kongresi mevcut İlçe Başkanı Seyfettin Çamdibi ile Hasan Güler arasında gerçekleşti. 133 oyun kullanıldığı kongrede adayların eşit oy alması nedeniyle sonuç, İlçe Seçim Kurulu’nun önünde yapılan kura çekimi ile belirlenebildi. Kura sonucu Milliyetçi Hareket Partisi Çerkeş İlçe Başkanı Hasan Güler oldu.

Güler’in asil üye listesi, Necmettin Gönel, Eyüp Benzek, Şaban Babuçcu, Bekir Çayır, Ali Osman Işık, Ramazan Uyanık, Ali İhsan Kiren, Sadık Özdemir, Satılmış Işık, Salim Doğru, Kemal Koyutürk, Mustafa Depedibi, Muharrem Kapukıran ve Bayram Kaya’dan oluştu.

MHP’de bugün ise Eldivan ve Orta ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler