Çerkeş Orman İşletmede VURGUN!

Çerkeş Orman İşletme'de VURGUN!

Çerkeş Orman İşletme Müdürlüğünde 'sayman' olarak görev yapan memur C.Ç'nin zimmetine yaklaşık 230 bin tl geçirdiği ortaya çıktı.

Çerkeş Orman İşletme Müdürlüğü'nde 'sayman' olarak görev yapan C.Ç'nin işletme hesaplarında yaptığı rakamsal oynamalarla zimmetine yaklaşık 230 bin tl dolayında para geçirdiği ve ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre geçtiğimiz hafta ortaya çıkan skandalın boyutlarını ortaya koyabilmek için bakanlık bünyesinden 6 müfettiş Çerkeş Orman İşletme Müdürlüğünde yaklaşık bir haftadır mesai harcamakta.

ZİMMET'İN BOYUTU YAKLAŞIK 230 BİN TÜRK LİRASI!

Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre sayman C.Ç. Şubat 2012'den bu yana personel maaşlarını yüksek göstererek toplam rakamı banka şubesine yatırıyor, personelin çektiği maaşlardan arta kalan bölümü de kendi hesabına geçiriyor.

Sayman C.Ç'nin Şubat 2012'den Eylül ayı son haftasına kadar bu yöntemle yaklaşık olarak işletme müdürlüğü hesaplarından 230 bin Türk Lirasını kendi hesabına aktardığı ortaya çıktı.

SAYMAN C.Ç. ON GÜNDÜR KAYIP

Olayın ortaya çıkması ile birlikte Çerkeş Orman İşletme Müdürlüğündeki mesaisine de gelmeyen sayman C.Ç'nin halen Karabük Milletvekili olarak TBMM'de görev yapan Osman Kahveci'nin Orman Genel Müdürlüğü döneminde kurum bünyesine alındığı ve daha öncesinden de sicilinde benzer bir icraat bulunduğu öğrenildi.

Evli ve 2 çocuk babası sayman C.Ç'nin cep telefonunu arayan Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki "Aradığım numara yanıt verdi. C.Ç ile görüşmek istediğimi söyleyince 'Ben oğluyum. Babamla da yaklaşık 15 gündür görüşemiyorum. Galiba işi ile ilgili bazı sıkıntıları varmış' dedi. Telefonu kapatmak zorunda kaldım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler