Çerkeş yatırımını hiç etik bulmuyorum (!)

"Çerkeş yatırımını hiç etik bulmuyorum" (!)

Ak Parti Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman'dan çarpıcı yorum.

Ak Parti Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman, işadamı milletvekili adayı Hüseyin Filiz'in Çerkeş yatırımları ile ilgili olarak Vedat Beki'ye konuştu.

Ak Parti milletvekili Dr. Akman Vedat Beki'ye yaptığı 4 yıllık değerlendirme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Çankırı'nın birlik ve beraberliği için yaptığımız çalışmaları görmezden geldiniz" derken "Yaptığımız hizmetler ortada. Buna karşın sizlerin sürekli olarak Belören'deki tek odalı ev ile kayınbiraderimle ilgili yayınlar yapmanız rahatsızlık verici boyutta" diyerek sitemini de belirtmekten geri kalmadı.

"ÇERKEŞ YATIRIMINI ETİK BULMUYORUM" (!)

Bölgede hayvancılık konusunda verilen hükümet teşviklerini de dile getiren Akman'a, Vedat Beki "Partinizin milletvekili adayı işadamı Hüseyin Filiz'in Çerkeş'teki yatırımlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna milletvekili Akman "Yatırım kararını yaklaşık bir yıl önce almıştı. Ancak bugünkü durumuyla yapılan işin doğru olduğunu söyleyemem. Mevcut durumu hiç etik bulmuyorum. Benzer bir durumu ben gerçekleştirmiş olsaydım herhalde beni sayfalarca kaleme alırdınız. 4 yıllık sürede benim böyle bir icraatim olmadı" dedi.

AKMAN: BEN BİRLİK VE BERABERLİK KONUSUNDA
BÜYÜK ÇABA HARCADIM

Ak Parti milletvekili Akman "Milletvekili seçildiğim günden bu yana Çankırı'nın kalkınması için çaba gösterdim. Göreve geldiğimizde kapanma noktasına gelen Yıldızlar Holding'in Kurşunlu yatırımları kişisel çaba ve gayretimle bugün 1.200 işçinin çalıştığı bir kuruma dönüştü. Orta'daki termik santral yatırımı temel atma noktasında. Karatekin Üniversitesine 55 milyon tl kaynak sağlamanın gururunu yaşıyorum. Aksa Lastiğin Çankırı yatırımını sağladık. Duble yolları tamamladık. Ancak sizler sürekli olarak yapılan işleri 'cek, cak' olarak kaleme aldınız. Ard niyetli davranışlar sergilediniz. Çankırı'nın birlik  ve beraberliği için ter akıtmış olsaydınız çok daha fazla saygı görürdünüz. Belören'deki tek odalı evimi okuyucuya saray olarak aktardınız! Stabilize yolu asfalt gösterdiniz! Bunlar doğru şeyler değil" dedi.

"Eleştiriye tahammül etmelisiniz" şeklindeki çıkışımıza ise milletvekili Dr. Akman "Yapıcı eleştiri tabi ki olacaktır. Ama sizin böylesi bir yolu seçtiğinizi söylemem mümkün değil" dedi. Akman sözlerini "İcra etmekte olduğunuz mesleğinizi Çankırı'nın güzellikleri ve ilerlemesi için yerine getirdiğinizde çok daha fazla saygı ve sevgi göreceğinizi düşünüyorum" diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler