Çerkeşin Gökçeler köyüne ateş düştü!

Çerkeş'in Gökçeler köyüne ateş düştü!

Pazartesi günü Zonguldak'ta maden ocağında yaşanan grizu patlaması sonucu

hayatlarını kaybeden 30 madenciden, kurtarma çalışmaları sonucu bu sabah cesetlerine ulaşılan 28 madenci arasında Çankırılı bir isim var: Sadık Kocakaya. Zonguldak'ta TTK Karadon Müessese Müdürlüğüne bağlı kömür ocağında pazartesi günü meydana gelen grizu patlamasında yerin 540 metre altında mahsur kalan ve bu sabah cansız bedenlerine ulaşılan 28 madenciden Sadık Kocakaya Çerkeş ilçesinin Gökçeler köyü nüfusuna kayıtlı.

Sözcü18.com Haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre 5 yıldır aynı firmada elektrik teknisyeni olarak çalışan merhum Sadık Kocakaya'nın 1 yıllık evli olduğu öğrenildi. Eşi Dilek ile anne Sebahat Kocakaya'nın patlamanın olduğu pazartesi gününden bu yana maden ocağının önünden ayrılmadığı, Sadık Kocakaya'nın ölüm haberinin gelmesi ile birlikte yaşadıkları üzüntüden sağlık ekiplerince gözetim altına alındıkları öğrenildi.

NE GENÇLİK NE DE BAYRAM KALDI!
Maden ocağında yaşanılan patlama sonucu hayatını kaybeden Sadık Kocakaya'nın kardeşi lise öğrencisi Hakan Kocakaya, dün (19 Mayıs) törenlerde görevliydi. Ancak kardeş Hakan, Gençlik ve Spor Bayramını maden ocağının kapısında ağabeyi Sadık Kocakaya'dan gelecek yaşam haberini bekleyerek geçirdi. Okul arkadaşları tören kostümleriyle olay yerine gelerek liseli genç arkadaşlarına moral vermeye çalıştılar.
   


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler