Çerkeşli avukat kaza ile kendisini vurdu!

Çerkeşli avukat kaza ile kendisini vurdu!

Çerkeş'in genç ve başarılı avukatlarından Akın Gönel, bugün öğle saatlerinde av tüfeğinin ateş alması sonucu feci şekilde can verdi.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde doğup büyüyen Avukat Akın Gönel (42), bu sabah saatlerinde çıktığı av partisinde kendi silahından çıkan saçmalarla feci şekilde can verdi.

Aytaç A.Ş.'nin de avukatlığını yapan Akın Gönel sabah saat 07.00'de aralarında Aytaç Genel Müdür Muavini Sadık Polat Demir'in de bulunduğu üç arkadaşıyla birlikte Karabük ili Eskipazar ilçesi Saraycık köyü bölgesinde avlanmaya çıktılar. Saat 13.00 sıralarında öğle yemeği için verdikleri yemek molası sonrasında, ıslanmaması için ağaç altına koyduğu tüfeğini alırken, silahtaki tetiğin çalıya takılması nedeniyle ateş alan tüfekten çıkan saçmalarla boynundan ağır yaralanan Akın Gönen kısa süre sonra can verdi.
 
Av arkadaşlarının jandarmaya verdikleri haber sonrası olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının raporu doğrultusunda hayatını kaybeden Avukat Akın Gönel'in cansız bedeni önce Eskipazar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ön inceleme sonrası Akın Gönel'in cansız bedeni akşam saatlerinde otopsi için Ankara - Keçiören Adli Tıb'ba gönderildi.
 
Jandarma'nın olayla ilgili soruşturma başlattığı ve Akın Gönel'in av arkadaşlarının ifalerinin alındığı öğrenildi.
 
Olay yerine gelen Akın Gönel'in eşi ve yakınları sinir krizleri geçirirken, evli ve 3 çocuk babası olan genç avukatın talihsiz ölümü Çerkeş'te büyük üzüntü yarattı.
 
Yakınlarından alınan bilgiye göre merhum Akın Gönel'in naaşı yarın ikindi namazına müteakip Çerkeş'te toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler