Çerkeşte gerginlik giderek tırmanıyor!

Çerkeş'te gerginlik giderek tırmanıyor!

Fişek Ali Konağı'nda arbede yaşandı.

Çerkeş'te Belediye Başkanı Şükrü Tarhan'ın "hakaret ve tehdit" gerekçesiyle mahkemelik olduğu Fişek Ali Konağı işletmecisi Ergin Yılmaz arasında bugüne kadar yaşanan olaylar yeni gelişmeleri beraberinde getirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Dün akşam saat 18.00 sularında Fişek Ali Konağı önünde halen Çerkeş Belediyesi'nce kurulan bir şirkette çalışan ve ilçede "vukuat adamı" olarak bilinen İsa B. tarafından istenmeyen olaylar çıkartıldı.

Edinilen bilgilere göre dün akşam 18.00 sularında Fişek Ali Konağına gelerek dışarıdaki masalara oturan ve alkollü olduğu bildirilen İsa B., sipariş veriyor. Kendisine yapılan servisle birlikte işyeri işletmecisi Ergin Yılmaz'ı soran İsa B., masadaki fincanlarla beraber ortalığı dağıtıyor. Daha sonra işletme önünde park ettiği araçla dışarıdaki masa-sandalyelerde hasara neden olacak şekilde zarar veriyor ve olay yerinden uzaklaşıyor.

İşletmedeki görevliler tarafından olay yerine çağırılan emniyet güçleri soruşturmayı sürdürürken tekrar Fişek Ali Konağı'na geri  dönen İsa B. polislere "Bunları ben kırdım. Burayı ben dağıttım. Ben bu adama gıcığım" şeklinde cümleler ifade etmesiyle birlikte tutuklanarak gözaltına alınıyor.

Yaşanan olayın Çerkeş Cumhuriyet Savcılığına intikali ile birlikte gözaltına alınan İsa B., dün akşamdan bu yana Çerkeş Polis karakolunda gözaltında tutulmakta.
 
KONU ÇANKIRI VALİSİ ÖZCAN'IN ÖNÜNDE
Öte yandan Çerkeş'te yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın bilgilendirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler