Çerkeş'teki feci kaza ucuz atlatıldı

Çerkeş'teki feci kaza ucuz atlatıldı

Öğle saatlerinde Aliözü sapağında meydana gelen kaza, görenleri şaşkına uğrattı.

Ordu'dan İstanbul yönüne gitmekte olan, Şenol Bayazıt (39) yönetimindeki 34 R8725 plakalı özel otomobil ile Çerkeş ilçesi Saraycık köyü sakinlerinden Mehmet Atmaca’nın (37) kullandığı 18 LE 364 plakalı traktörün D-100 karayolu Aliözü-Çerkeş OSB kavşağında çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada yaralanan Mehmet Atmaca, kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahele ve kontrolleri sonucu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, özel araç sürücüsü Şenol Bayazıt'ın da Çerkeş Devlet Hastanesinde yapılan kontrolleri ile birlikte Cumhuriyet Savcılığınca alınan ifadesi sonucunda serbest bırakıldığı gelen bilgiler arasında.

Çok sık kazanın meydana geldiği kavşakta yeterli önlemlerin alınmamasına tepki gösteren köylüler yaklaşık yarım saat yolu trafiğe kapatırken, D100 karayolunda kilometrelerce kuyruk oluştu.

Olay yerine gelen ilçe jandarma, ilçe emniyet ve bölge trafik ekipleri, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, kapatılan yolu açma konusunda kalabalığı ikna edebilmek için verdiği çaba sonuç verince yol, yaklaşık yarım saat sonra normal akışına döndü.

KAZA NEDENİ; ANAYOLA GÜVENSİZ ÇIKIŞ
Sözcü18 Haber Merkezi'nin kaza ile ilgili elde ettiği ilk bilgilere göre, Aliözü köyünden traktörüyle D100'e çıkan sürücü Mehmet Atmaca'nın, uyması gereken kuralları yerine getirmeden D100'ün trafik akışına dahil olduğu ve kazaya sebebiyet verdiği öğrenildi.

cerkes-aliozukoyukaza-sozcu-resim-08-001.jpg

cerkes-cankiri-aliozukoyu-sozcu-resim-d100-08.jpg

cankiri-cerkes-aliozukoyu-kaza-sozcu-resim-088.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler