ÇESİADın yeni başkanı Kırıker

ÇESİAD'ın yeni başkanı Kırıker

2004 yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturan Mustafa Usta, ÇESİAD'ın Onursal Başkanı ilan edildi.

Çankırı’da 2002 yılından bu yana faaliyet gösteren Çankırı Esnaf, Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇESİAD) yapılan olağan kongre sonrası yeni yönetimini seçti

ÇESİAD olağan genel kurulu dernek binasında gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen olağan kongrede yeni yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu seçildi. Genel kurul sonrası ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kırıker olurken yönetim kuruluna seçilen isimler ise, Ahmet Kılıç (başkan yardımcısı), Mahmut Uzunkaya (başkan yardımcısı), Ali Osman Atakul (muhasip üye), Ahmet Kıvrak (üye), Tuncay Koç (üye), Hüseyin Çetiner (sekreter) ve Emin Tiryaki (genel sekreter) seçildi.
 
Görevi kapı sanayisinin önde gelen şirketlerinden Kırıker Metal’in sahibi sanayici Burak Kırıker’e teslim eden eski başkan Mustafa Usta, 2002 yılından bu yana sürdürdüğü görevini işlerinin yoğunluğu nedeni ile devrettiğini ve bundan sonra yönetime gelen arkadaşlarının da görevi layıkıyla sürdüreceğini ifade etti. Yeni Başkan Burak Kırıker ise, eski yönetime yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek eski ÇESİAD Başkanı Mustafa Usta’dan aldıkları tecrübe ile daha iyi çalışmalar yapabilmek için yönetime geldiklerini söyledi. Kırıker, “Dernek olarak bundan sonra çıtayı daha yukarı taşımak için çalışmalarımız devam edecek. Biz bir esnaf, sanayici ve iş adamı derneği olarak bizlere gelen proje önerilerini hazırlayıp bağlı bulunduğumuz olan TUSKON’a iletip, hazırlanan projeler ve yatırımlarla ilgili en iyi olanı yapmaya çalışacağız” dedi.
 
cesiad-yeni-baskan-kiriker-sozcu-resim-041.jpg
 
Genel kurulun sonunda eski başkan Mustafa Usta ÇESİAD’ın Onursal Başkanı ilan edilerek yeni başkan Burak Kırıker tarafından kendisine teşekkür plaketi takdim edildi.
 
cesiad-burak-kiriker-mustafa-usta-sozcu-resim-043.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler