Cevdet Çetin: Aday değilim

Cevdet Çetin: Aday değilim

Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, yeni dönem için aday olmayacağını açıkladı.

Üç dönemdir Ilgaz'da belediye başkanlığı koltuğunda oturan Cevdet Çetin "Mart ayında görevi yeni seçilecek arkadaşımıza bırakmaya hazırım" dedi.

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ile makamında biraraya gelen Çetin "Yorulduğumu hissediyorum. Ilgaz'da iş yapmanın ne denli zor olduğunu bu koltuğa oturunca çok daha iyi anlıyorsunuz. Görevimin büyük bir çoğunluğu benden önce Ilgaz Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan 3 ismin yapmış olduğu yanlış işleri düzeltmekle geçti" dedi.

cankiri-ilgaz-belediyebaskanlari-sozcu-resim-09-001.jpg

Ilgaz Merkez'de bugün çok sayıda evin ruhsatsız ve de tapusuz olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Çetin "Göreve geldiğimde emekli olmak zorunda kalan bir çalışanın Ilgaz Belediye Başkanı gibi davrandığını tespit edince işten ayrılmasını sağlamıştım. Elinizi nereye atarsanız atınız altından tahmin etmediğiniz zorluklar çıkıyor." dedi.

Ilgaz'da güzel işlerin de yapıldığına dikkat çeken Başkan Çetin "Yorucu bir süreçten sonra TOKİ'ye arsa sağlama konusunda yaptığımız arsa çalışmaları da hayli yorucu geçti ancak sonuçta yaklaşık 170 dönümlük bir alanı gerek konut gerekse ilçemize gelecek olan Karatekin Üniversitesi'nin Turizm-Otelcilik bölümü için tahsis ettik. Önümüzdeki günlerde TOKİ ile yapacağımız anlaşma ile hem ilçenin konut ihtiyacına hem de üniversite projemizin hayata geçmesini sağlayacağız" dedi.

YENİDEN ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
Ilgaz Belediye Başkanı Çetin '4'üncü dönem için aday olmayı düşünüyor musunuz?' şeklindeki soruya da "Hayır. Böyle bir düşüncem yok. Partimizden aday adayı olan arkadaşlarımız var. Ben yoruldum. Bu dönemle birlikte benim de hizmet dönemim sona erecek" dedi.

Ilgaz'da AK Parti'den haberin yapıldığı ana kadar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan olmadı. Önümüzdeki sıcak saatlerde başta Halit Tosyalıoğlu olmak üzere, İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ve milletvekili İdris Şahin'in danışmanı Halit Uğurlu'nun aday adaylığı başvurusunda bulunacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler