Cevdet Çetinden aday değilim feryadı!

Cevdet Çetin'den 'aday değilim' feryadı!

AK Parti'de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına sıcak saatler kala, Ilgaz'da tartışma tüm hızıyla sürüyor.

Iglaz'da AK Parti'nin belediye başkan aday adayları arasında heyecanlı bekleyiş sürerken; Belediye Başkanı Cevdet Çetin'in yeniden aday gösterileceği tartışmaları parti tabanında gözle görülür bir dalgalanma yarattı.

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin "Ben başkan aday adaylığı müracaatında bulunmadım. Buna rağmen şahsım üzerinde sürdürülen tartışmaya da anlamakta zorlanıyorum" dedi.

Cevdet Çetin sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti Ilgaz Belediye başkan aday adayları arasındaki mücadele ile birlikte karşımızdaki rakip partinin belediye başkan adayının önemli bir isim olması benim şahsım üzerinde yeni gelişmeleri getiriyor. Bütün bunlara karşın dün akşam ilçe yönetiminden 7 kişiyi toplayarak iki milletvekilimize telefonla ulaştım. İdris Şahin Bey 'Genel Merkezin talebi, seni istiyorlar' derken, Hüseyin Filiz bey de 'Genel Başkandan talep var' dedi. Ben de kendilerine 'Ben aday değilim. Aday adayı da olmadım' dedim. Bugün partili adaylarımızla yapacağım bir dizi görüşme sonrası Ankara'ya, Genel Merkez'e giderek durumu kendilerine birebir izah etmeye çalışacağım."

SON GELİŞMENİN ARDINDA NURETTİN AKMAN OLABİLİR Mİ?
Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin'e "Yaşanan siyasi gelişmenin ardında 23. Dönem Çankırı milletvekili Nurettin Akman olabilir mi?" sorumuza "Nurettin Bey de bu memleketin evladı. Bildiğiniz gibi aday adayları içerisinde onun da desteklediği bir isim vardı. Ilgaz'la ilgili kendisine düşünce sorulduysa, o da kendi bilgileri çerçevesinde Ilgaz değerlendirmesi yapmış olabilir. Böylesi bir davranışı da yadırgamak ne derece doğru olabilir bilmiyorum" dedi.

ŞAHİN İLE FİLİZ'İN KAVGASI AKMAN'A MI YARIYOR?
Yaşanan siyasi gelişmeleri yakından takip etme gayretinde olan Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki "Ilgaz'da AK Parti'nin bugün geldiği nokta, geçen dönemde de yaşanmıştı. Hatırlanacağı gibi Nurettin Akman o günlerde Ankara'da çakma federasyon başkanını sabahın köründe Ilgaz'a göndermiş ve AK Parti'den belediye başkan aday adayı yapmış ve Cevdet Çetin'in 'belediye başkan adaylığı'nı daha da net olarak kesinleştirmişti! Bugün de iki milletvekilinin ayrı ayrı isimleri desteklemesini görünce, 'Ilgaz sevdası' kabarmış ve de çözüm olarak ortaya 'Cevdet Çetin' ismini atmıştır. Görünen o ki; Şahin ve Filiz'in kavgası pusuda bekleyenlerin işine çok daha fazla yarıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler