Ceyda Ateşten Nil Erkoçlar yorumu

Ceyda Ateş'ten Nil Erkoçlar yorumu

Ceyda Ateş, Nil Erkoçlar'ın durumunu değerlendirdi.

Cinsiyet değiştirerek Türkiye'nin gündemine oturan Nil Erkoçlar'la ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. Erkoçlar'ın Suadiye Lisesi'nden okul arkadaşı olan Ceyda Ateş de konuk olduğu programda bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konuk olduğu 2. Sayfa adlı programda açıklama yapan güzel oyuncu Ceyda Ateş, cinsiyet değiştiren Nil Erkoçlar'la okul arkadaşı olduklarını söyledi.
 
Ateş, "Nil ile aynı okuldaydık. O bir üst sınıftaydı. Merhabamız vardı ama çok yakın arkadaşlığımız yoktu. Cinsiyet değiştirdiğini ilk duyduğumda çok şaşırdım. Ama ona saygı duymak gerekiyor. Demek ki kendisini böyle mutlu hissetti. Bu onun seçimi" dedi
 
nil_erkoclar_7370.jpg
 
ANNESİ OĞLUNUN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!
Cinsiyet değiştirip Rüzgar adını alan ünlü oyuncu Nil Erkoçlar bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Basın mensuplarının peşinde koştuğu Erkoçlar ise kendisini toparlayana kadar sokağa çıkmama kararı aldı.
 
"RÜZGAR'I RAHAT BIRAKIN"
Geçtiğimiz günlerde oturduğu semtte görüntülenen Erkoçlar, basın mensuplarına görüntü vermemek için elinden geleni yapmıştı. Cast direktörü Harika Uygur ise görüntü almaya çalışan basın mensuplarına, "Rüzgâr'ı rahat bırakın" diyerek tepki göstermişti.
 
BASINA ''ÇEKMEYİN'' DEDİ KENDİ PAYLAŞTI
Basın mensuplarının görüntü almasına engel olan o Harika Uygur şimdilerde kendi hesabı üzerine Erkoçlar'ın fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Rüzgar'ı kendi kızı Deniz'le fotoğraflayan Uygur, bu kareyi takipçileriyle paylaştı.
 
nil_erkoclar_8929.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler