Çeyiz sandığından aşk cinayeti çıktı

Çeyiz sandığından aşk cinayeti çıktı

Çeyiz sandığında çürümüş cesedi bulunan Ömer Şahin’i öldürmekle suçlanan eşi ile sevgilisi, polisteki sorgularında cinayeti birlikte alkol alırken işlediklerini söyledi.

Mersin’in Akdeniz ilçesinde uzun süredir kapalı olan mobilya ve beyaz eşya deposundan kötü kokular yayılınca, cesedi bulunan Ömer Şahin (30) cinayetiyle ilgili olarak kayıp olan eşi Müge ve onun sevgilisi Muhittin Güler, İskenderun’da yakalandı.

İnternette tanışmışlar
 
Yoğun güvenlik önlemleri altında dün Mersin’e getirilip adliyeye sevk edilen iki sevgili, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Fakat iki sevgili emniyette, cinayeti 17 Nisan gecesi Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde birlikte alkol alırken işlediklerini söyledi. Şüphelilerin ifadelerine göre, 2 çocuk annesi Müge Şahin ile Mersin’de oturan sevgilisi Muhittin Güler, bir akrabaları aracılığıyla internet üzerinden tanıştı ve arkadaşlıklarını yine internet üzerinden ilerletti. Ardından Güler, Ömer Şahin ile de arkadaşlık kurdu. 2 sevgili, 17 Nisan gecesi Çorlu’da hep birlikte alkol alırken çıkan bir tartışma sonrası Şahin’i bıçaklayarak öldürdü. Ceset, 15 Mayıs’a kadar Şahin çiftinin Çorlu’daki evinde gizlendi. Daha sonra Güler tarafından Mersin’de kiralanan depoya ev eşyalarının arasında kamyonla nakledildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler