Ceylanpınarda bir kişi daha öldü

Ceylanpınar'da bir kişi daha öldü

Ceylanpınar'da neler oluyor.

Sınır ötesinden gelen kurşunun kurbanı bu sefer 45 yaşındaki Ramazan Zeybel oldu. Bayram alışverişi için çarşıya çıkan Zeybel, sınır ötesinden gelen kurşunla hayatını kaybetti.
 
Suriye'nin Resulayn ilçesinde PYD ile El Nusra birlikleri arasında çatışma devam ediyor. Aralıklarla süren çatışmalarda çok sayıda kurşun sınırı geçerek Ceylanpınar'a isabet ediyor. Sınır ötesinden seken son merminin kurbanı Ceylanpınar'ın Aydoğdu köyünde ikamet eden Ramazan Zeybel (45) oldu. Bayram alışverişini yapmak üzere köyden Ceylanpınar'a gelen Zeybel, Gazi Mahallesi'nde yolda yürüdüğü sırada kör kurşunun hedefi oldu.
 
Sınır ötesinden gelen kurşun, Zeynel'in kalbinin çok yakın bir bölgesine isabet etti. Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zeybel, buradaki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zeybel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye gelen Ramazan Zeybel'in yakınları sinir krizi geçirdi. Zeybel'in cesedinin Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nden alınarak otopsi işlemi için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi morguna kaldırılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler