Cezaevindeki Mehmet Ağar da dinlenecek - İZLE

Cezaevindeki Mehmet Ağar da dinlenecek - İZLE

Darbe Araştırmaları Komisyon Sözcüsü İdris Şahin, Kanal 24'te Moderatör'ün konuğuydu.

Ak Parti Çankırı milletvekili ve Darbe Araştırmaları Komisyon Sözcüsü İdris Şahin bugün saat 14.30'da Kanal 24'de canlı olarak yayımlanan "Moderatör" programının konuğu oldu.

Haberin videosunu izlemek için - TIKLA

Şahin program süresince kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken "Komisyonumuzun görev süresi içerisinde önümüzdeki süreçte başta Hasan Hüseyin Ceylan olmak üzere, Hüsamettin Cindoruk, Celal Adan, Turhan Tayan ve Deniz Baykal'ı da dinleyeceğiz" dedi. Şahin sözlerini "28 Şubat süreci içerisinde basın dünyasının önemli isimlerinden Aydın Doğan başta olmak üzere, Turgay Ciner, Zafer Mutlu, Fatih Çekirge ile birlikte olayın mağduru olan Mehmet Barlas'ı da dinleyeceğiz" dedi.

darbe-komisyonu-kanal24-idrissahin-sozcu-resim-071.jpg

Çevik Bir, Fevzi Türkeri ile birlikte halen cezaevinde yatan Mehmet Ağar'ı da dinleyeceklerini belirten Komisyon Sözcüsü İdris Şahin "Ben bu görüşmeleri fazlasıyla önemsiyorum. Neden derseniz; dinleme esnasında spontane hadiseler yaşanıyor. O an için doğal sorular soruyoruz. O dönemin aktörlerinden çok farklı cevaplar alabiliyoruz. Bununla da bazı delillere ulaşma imkanımız oluyor." derken, komisyonun görev süresi ile ilgili olarak da "Kanuni süre 2 Aralık'ta tamamlanıyor. Çalışmalarımız sonrasında ortaya çıkartacağımız raporumuzu mutlak surette TBMM Genel Kuruluna sunmayı düşünüyoruz. Bugüne kadar yaşanan olaylar sonrasında milletimizin komisyonumuzdan çok ciddi anlamda beklentileri bulunmakta" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler