Chelsea Manuyu uzatmada yıktı

Chelsea Manu'yu uzatmada yıktı

Chelsea ile M.United'ın kupadaki kapışması nefesleri keserken maviler uzatmada attığı gol ile kırmızı şeytanları yıktı.

3 gün önce Manchester United'a tartışmalı bir maçın ardından 3-2 mağlup eden Chelsea, Lig Kupası'nda rakibinden rövanşı aldı: 5-4

Chelsea ile Manchester United'ın kapışması bir kez daha nefesleri kesti, Kırmızı Şeytanlar maçta 3 kez öne geçti, Maviler her defasında cevap verdi. 90+3′te beraberlik golünü atan Londra ekibi uzatmada rakibinin işini bitirdi.
 
 
MÜCADELE NEFES KESTİ
3 gün önce oynanan maçın aksine her iki teknik adam da ligde pek fazla forma şansı vermediği oyuncuları sahaya sürdü. Kırmızı Şeytanlar pazar günü olduğu gibi ilk golü atan taraftı. 22. dakikada sahneye çıkan yılların eskitemediği Giggs takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak bu sefer Chelsea bu gole yanıtı gecikmedi ve 31. dakikada David Luiz penaltıdan attığı golle skora dengeyi getirdi. 41. dakikada fırsatçılığını konuşturan Hernandez ilk yarının skorunu belirledi: 1-2
 
SON DAKİKADA UZATMALARA GİTTİ
İkinci yarıya vites artırarak başlayan Chelsea, 53. dakikada Gary Cahill'in attığı golle skora yeniden dengeyi getirdi. Maviler üstünlük sayısı için rakip kalede baskını artırıp pozisyonlar da buldu ancak 59. dakikada Nani takımını maçta 3. kez öne taşıdı. Uzatma anlarında Chelsea maçta ikinci kez penaltı kazandı. 90+3′te Hazard meşin yuvarlağı ağlara yolladı.
 
CHELSEA ÇEYREK FİNALDE
97. dakikada maçta bir çok fırsatı tepen Daniel Sturridge bu kez affetmedi ve Maviler maçta ilk kez öne geçti. 116. dakikada Chelsea kontraatağında Ramires ManU'nun fişini çekti. 119. dakikada Giggs'in penaltından attığı gol maçın skorunu belirledii. Böylece Chelsea lig kupasında çeyrek finale kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler