CHP adayı Atalay: Emekliye iki maaş ikramiye

CHP adayı Atalay: Emekliye iki maaş ikramiye

CHP Çankırı listesinde 1. sıraya oturan Murat Berat Atalay "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleşmemesi halinde istifa edeceğini belirttiği emeklilerimize iki maaş ikramiye verileceğini açıkladı" dedi.

CHP Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Murat Berat Atalay yaptığı yazılı açıklamada "Emeklimiz torunlarına artık bayram harçlığı verecek onları sevindirecektir. Her bayram gelişinde maddi bir sıkıntı yaşayan emeklimiz artık aldığı ikramiye ile Kurban kesecektir." dedi. Atalay açıklamasını şöyle sürdürdü:

EMEKLİYE İKİ MAAŞ İKRAMİYE
"
CHP iktidarında ülkenin gelirleri halka bölüştürülecek. Emeklilerimizin çok zor şartlar altında yaşadığını biliyoruz. Ay sonunu zor getirdiklerini maddi ve manevi sıkıntı çektiklerini biliyoruz. 

CHP iktidarında dar gelirli vatandaşlarımızın durumunu düzeltmek için gayret edeceğiz. Vatandaşımız devletin imkanlarını sadaka gibi almayacak, hakkı olarak devletten payını alacaktır. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleşmemesi halinde istifa edeceğini belirttiği emeklilerimize iki maaş ikramiye verileceğini açıkladı. 

BAYRAMDA BOYNUN BÜKÜLMEYECEK
Emeklilerimiz mübarek Ramazan ve Kurban bayramında her yıl ikramiye alacak. Emeklimiz bayrama boynu bükük girmeyecek. Emeklimiz torunlarına artık bayram harçlığı verecek onları sevindirecektir. Her bayram gelişinde maddi bir sıkıntı yaşayan emeklimiz artık aldığı ikramiye ile Kurban kesecektir. Bu ikramiye emeklilerimize bir sadaka değil bir hak olarak verilecektir. Bu ikramiye her yıl ve hiçbir ayrıma tabi tutulmadan bütün emeklilerimize verilecektir. Artık bayramlarda emeklimizin yüzü gülecektir.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 1500 TL OLACAK
Ömrünü çalışarak geçirmiş emeklilerimizin onurlu bir yaşam sürmeleri için en düşük emekli maaşı 1500 TL olacak. Bu maaşla emekli bir aile geçimini rahatlıkla sürdürebilecektir. CHP iktidarında ülke geliri birkaç kişiye değil adil bir şekilde halka dağıtılacaktır. 

KUTU KUTU O RÜŞVETLER HALKIN PARASI
AKP'ye kırmızı kart gösterme zamanı geldi. 13 yıllık AKP iktidarı döneminde vatandaşlarımızın hakkı olan yardımlar bir sadaka kültürü içerisinde dağıtılarak insanların onuru kırıldı. CHP iktidarında bu vatandaşlarımız bu yardımları onur ve gururları incitilmeden almaya devam edecektir. Hiçbir yoksul vatandaşımızın aldığı yardımlar kesilmeyecek tam aksine bu yardımlar iyileştirilerek devam ettirilecektir. Bütün vatandaşlarımızın bütçeden aldığı pay artacaktır.  Bu haramzadeler devletin bütçesini kutu kutu soymaktadır. Yolsuzluk hortumları kesilecek ve bu paralar vatandaşımızın cebine maaş zammı ve ikramiye olarak girecektir. CHP iktidarında bütçeden Saraya akan paranın hesabı sorulacak, örtülü ödenekten saraya aktarılan para da kesilecektir.

CHP'YE OY VEREN DİNDEN ÇIKMAZ
AKP iktidarı son günlerini yaşıyor. Artık ülkeyi bu iktidarın taşıması mümkün değil. CHP bütün vatandaşlarımızın desteği ile iktidara koşuyor. CHP iktidarında Çankırımız garip kalmasın. Bu sefer CHP diyelim. Bir defa da CHP'ye oy vermekle hiçbir şey kaybetmezsiniz. AKP'ye oy vermekle müslüman olunmaz, CHP'ye oy vermekle de dinden çıkmazsınız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler