CHP adayları öncelikli belirlenecek

CHP adayları öncelikli belirlenecek

CHP'nin milletvekili çıkaramadığı ve aralarında Çankırı'nın da bulunduğu 35 ilde alarma geçildi.

CHP seçim hazırlıklarına hiç vekil çıkaramadığı ve aralarında Çankırı'nın da bulunduğu 35 ilden başlarken, bu bölgelerde milletvekili adaylarını da erken açıklayacak..

CHP önceki genel seçimde başta Çankırı olmak üzere, Ağrı, Aksaray, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bolu, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkâri, Iğdır, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kütahya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Yozgat’tan milletvekili çıkaramamıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kendi memleketi Kars’ın da yer aldığı bu illeri mercek altına aldıklarını belirterek, “Milletvekili adaylarımızı şimdiden belirleyip, çalışmalarımızı derhal başlatacağız. İlk seçim gezilerimizden birini de Sayın Genel Başkanımız Erzurum’a yapacak” dedi.

Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu’nu yenileyen CHP, artık tüm enerjisini hazirandaki seçime yöneltti. Genel seçimlerde bir tek milletvekili bile çıkaramadığı 35 ilde alarma geçen parti, Bayrampaşa ve Kâğıthane ilçelerini de model ilçe olarak belirledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler