CHP Atkaracalar ve Bayramörende teşkilatlandı

CHP Atkaracalar ve Bayramören'de teşkilatlandı

CHP'nin Çankırı'da iki ilçede daha örgütlendi.

CHP'nin Çankırı'da Korgun, Yapraklı, Atkaracalar ve Bayramören ilçelerinde yaşadığı "teşkilat kurma" sıkıntısı şimdilik 2'ye düştü. Atkaracalar ve Bayramören'de CHP'nin teşkilatlandığını belirten İl Başkanı Fikret Tatlıcı "Atkaracalar İlçe Başkanlığına Ramazan Ilıca, Bayramören ilçe başkanlığına da Metin Kaya getirildi" dedi.

CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına seçilmesinden sonra yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de partimize ilgi ve destek artarak devam etmektedir. İlimizde üye kayıtlarında büyük bir artış ve yoğunluk yaşanmaktadır.

Yapraklı ve Korgun ilçelerimizde ilçe örgütlerini oluşturma çalışmaları ve üye kayıtları devam etmektedir. Kısa süre içinde bu ilçelerimizde de CHP ilçe örgütleri çalışmalarına başlayacaktır. Böylece örgütlenmediğimiz ilçemiz kalmayacaktır.

Partimize gösterilen bu ilgiden dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyor, CHP ilimizin bütün ilçelerinde halkımızın hizmetinde olacak ve sorunlarının çözümünde katkısını sürdürecektir."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler