CHP Çankırı Merkez İlçe seçimi yapıldı

CHP Çankırı Merkez İlçe seçimi yapıldı

Hüseyin Özdemir yeniden başkanlığa seçildi.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'ün de katıldığı CHP Çankırı Merkez İlçe Kongresi Dostlar Konağı'nda gerçekleştirildi.

Açılışta bir konuşma yapan CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı, ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirterek, “Sorunlarını aşmış ilçe örgütlerini görmek, gelecek için bizi umutlandırıyor” dedi. Tatlıcı, AKP iktidarında her alanda sorunların artarak devam ettiğini söyleyerek, “Dış politikada gelinen nokta hepimizin malumudur. Türkiye, uzun yıllar sonra komşuları ile sorunlu hale gelmiştir” diye konuştu.

Kadir Gökmen Öğüt, CHP Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı Kongresinde yaptığı konuşmada, iktidarın herkese karşı bir baskısının olduğunu iddia etti. İtirazlarına rağmen "bedelli askerliğin" çıkarıldığını savunan Öğüt, "Bedelli askerlik sadece zenginler için çıkartıldı. Bizim projemiz hayata geçseydi bundan herkes yararlanabilecekti" dedi.
 
chp-cankiri-kadir-gokmen-sozcu-resim-051.jpg
 
Çankırı Geleceğini Planlıyor Sempozyumu ile ilgili de ağır eleştirilerde bulunan milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, “Çankırı Geleceğini Planlıyor toplantısı, tam bir AKP şovu olarak gerçekleşti" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu Sempozyumlar tamamen bir AKP şovu. Ama hiç önemli değil. Burada AKP şovu yapılıyor diye katılımlarımızı bırakmıyoruz. Valiler devletin valisi değil, Başbakanın valisi olmuş. Bu Çankırı için geçerli değil, ülkemizde durum böyle. Bütün valiler illerine yapılan yatırımları artık, valiler yapmış gibi anlatıyorlar. Çankırı’ya açılan sinemayı Vali anlata, anlata gururlandı. Bu sinemanın onuncusu açılsa Çankırı’ya gururlanmalıyız, ama Çankırı ilk sinemasına kavuşuyorsa bununla da gururlanılmaz. Bütün sempozyumlarda aynı şeyler oldu. Sizden ricam proje üretin.” 
 
Tek listeyle gidilen kongrede, Hüseyin Özdemir yeniden merkez ilçe başkanı oldu. CHP Çankırı Merkez İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu:
 
Asil Üyeler: Kamil Akdoğan, Ali Arslanoğlu, Mustafa Çavuşoğlu, Hasan Çoban, Hatice Eskimez, Halime Güneş, İrfan Hürman, Turgut Karakuş, Satılmış Keleş, Mustafa Özaslan, Erhan Soybora, Sadık Şentürk, Ayşe Tatlıcı, Abdullah Uyar
 
İl Delegeleri: Ali Arslanoğlu, Mustafa Çavuşoğlu, Hatice Eskimez, Halime Güneş, İrfan Hürman, Mustafa Özaslan, Hüseyin Özdemir, Ayşe Tatlıcı, Abdullah Uyar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler