CHP'den çok sert açıklama!

CHP'den çok sert açıklama!

O toplantıda neler oldu?

CHP, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çıkan haberle ilgili zehir zemberek bir açıklama yaptı.

İşte CHP tarafından yapılan o açıklama:

"Yandaş medyanın yalan üretmekle görevli gazetelerinden birinin manşetinde, “Kemal Beye Türkiye Lobisi” başlıklı, içeriği külliyen gerçek dışı bir asparagas habere yer verilmiştir.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun başkan ve yönetim kurulu üyelerinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptıkları nezaket ziyaretinde hazır bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu’nun verdiği bilgiye göre, TADF’nun başkan ve yönetim kurulu üyelerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptıkları ziyaret öngörülen süreden daha uzun sürmüş ve olumlu bir havada cereyan etmiştir.

TADF Başkanı ziyaret sırasında, Türkiye içindeki siyasi gerginliklerin dışarı yansımalarının ABD’de faaliyet gösteren Türk kuruluşlarının üzerinde olumsuz etkilerinden bahsetmiş, CHP Lideri Kılıçdaroğlu da TADF gibi çatı kuruluşlarının faaliyetlerinin her zaman önemli olduğunu vurgulamış ve CHP olarak yanlarında olacağımızı ifade etmiştir.

Görüşmeyi takiben sadece hatıra foroğrafları çektirilmiş ve gerçekdışı anlatım ve yorumla dolu manşet haberde yer aldığı gibi, CHP’nin hiçbir ek girişim veya teması olmamıştır.

Halkın haber alma gerçekleri öğrenme hakkına saygımız nedeniyle kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler