CHP'den koalisyon açıklaması

CHP'den koalisyon açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Türkiye'nin rehabilitasyonu için iktidara ve hükümeti kurmaya hazır olduklarını ifade etti.

Tezcan, Aydın'ın Koçarlı ilçe örgütüyle Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'e milletvekili seçimlerinde verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili genel seçimlerinde Aydın'da çok önemli bir noktaya geldiklerini belirten Tezcan, şöyle konuştu:

"Bütün Türkiye'de ve 81 vilayetin kaderini yeniden düzenlemek üzere yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'nin rehabilitasyonu için iktidara ihtiyacımız var. Bu noktada iktidara ve hükümet kurmaya hazırız. Sayın Genel Başkanımıza görev verilecektir. Eğer kurulamazsa başka formüller düşünülecektir. Ancak biz hükümet kurmaya hazırız. Yolsuzluk, hırsızlık dosyalarının soruşturmalarının öncelikle yapılması gerekiyor."

Koalisyon görüşmelerinde, ön beyanların üzerinde fazla durulmaması gerektiğini dile getiren Tezcan, "Siyasi partiler ilk başlarda belirli hedefler koyar ama siyasetin aritmetiği ve matematiği başkadır. Bugün bir şeyler söyleyenler yarın başka şeyler ortaya çıktığında farklı şeyler düşünebilirler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler