CHP'li Atalay: AKP dini ve dindarı yok ediyor!

CHP'li Atalay: AKP dini ve dindarı yok ediyor!

CHP Çankırı Milletvekili aday adayı Murat Berat Atalay, AKP'nin dini ve dindarları yok etmeye çalıştığını öne sürdü.

CHP'nin Çankırı milletvekili aday adayı Murat Berat Atalay, AKP'nin dini kullanarak oy avcılığı yapmakla birlikte İslam'ın içini boşalttığını, İslam ile dalga geçenlerin buluştuğu bir yer haline geldiğini belirtti. 

MAKARACILAR ALKIŞLANIYOR
AKP'lilerin söylediği sözlerin yenilir-yutulur cinsten olmadığını söyleyen Atalay şöyle konuştu:

"Şimdi AKP'lilerin söylediği sözlere bakalım:

-Erdoğan, Allah'ın bütün vasıflarını üzerine bulunduruyor.

-Erdoğan'a dokunmak bile ibadettir.

-Erdoğan'ın doğduğu şehirler mübarektir.

-Erdoğan ikinci peygamber gibidir.

-Erdoğan'ı üzmek Allah'ı üzmektir.

-Erdoğan yüce katta gönderildi.

-Bu Bakara Suresi tam bir makara.

-Erdoğan'ın yaptığını yapmak sünnettir.

İşte bunun gibi daha yüzlerce hadisede Erdoğan'ı övmek için İslam'ın bütün kural ve kaideleri alt-üst edilmiş, İslam ile dalga geçilmiştir. Bu söylenen sözlerin ne manaya geldiğini herkes çok iyi bilmektedir. Erdoğan'ı övmek için bu sözleri söyleyenler dinden çıkmış mıdır ve bu sözlere sessiz kalanlar nasıl bir mesuliyet taşımaktadır."

DİYANET NEDEN SUSUYOR?
AKP'nin İslam dinine en büyük zararı verdiğini öne süren Atalay sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yukarıdaki ifadelerin es-kazara bir tanesini AKP'li değil de bir başka partili söylese ne olurdu? Dine yapılan bu saldırı karşısında Diyanet yine susar mıydı? Maalesef bu sözleri söyleyenler ve bu sözler karşısında susanlar acaba küfre ve şirke gittiklerinin farkında mı? Böyle bir yozlaşma, böyle bir cehalet karşısında susanları tarih affetmeyecektir. Fazıl Say hakaret etti diye saldırıya geçenler, Bakara-Makara diyenlere karşı susuyorsa, Allah'tan değil başlarındaki zattan korktuklarının en açık göstergesidir."

ÇANKIRI BU DİN TÜCCARLARINA GEÇİT VERMEYECEKTİR
"Müslümanlığından şüphe etmeyeceğimiz Çankırı Milletvekillerimiz dinimize yapılan bu saldırılar karşısında neden susmaktadır?" diye soran Atalay, "Siyasi gelecekleri uğruna dut yemiş bülbüle döndükleri için sesleri çıkmıyor. Allah'ın dinine yapılan bu saldırılar karşısında konuşmayarak kimden korkuyorsunuz? Eğer Allah'tan korkup kuldan utanma hissiniz varsa konuşun ama Saray'da oturan zattan korkuyorsanız o zaman 'dilsizler' olarak Çankırı halkı sizi tarihin derin girdapları içerisine gömecektir" dedi. 

Din ve dindarı yok etmeye çalışan bu din tüccarı AKP'ye, Çankırı halkının prim vermeyeceğini belirten CHP Çankırı Milletvekili aday adayı Murat Berat Atalay; "AKP'ye oy vermek yukarıda sıraladığım sözleri söyleyenleri tasdik etmektir. Aynı suça ortak olmaktır. Bakara-Makara diye dalga geçenleri alkışlayarak Kur'an ile aynı dalgayı geçmektir. Dünya çıkarları için bu mesuliyeti Çankırı halkı taşımayacak ve 7 Haziran seçimlerinde din tüccarı AKP'ye oy vermeyecektir." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler