CHP'li Atalay: Vekiller onbaşı-çavuş kavgasında!

CHP'li Atalay: Vekiller onbaşı-çavuş kavgasında!

CHP Çankırı milletvekili aday adayı Murat Berat Atalay AKP milletvekilleri hakkında bugüne kadar gündeme getirdiği eleştirilerine bir yenisini ekledi.

CHP Çankırı milletvekili aday adayı Murat Berat Atalay, yaptığı yazılı açıklama ile ülke ve yerel siyasi gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Atalay "Ülkenin ve Çankırımızın çok önemli sorunları varken vekillerimizin ise onbaşı-çavuş kavgasına tutuşmaları Çankırımız için utanılacak bir durumdur." dedi. Atalay'ın yazılı açıklaması şöyle:

KÜRT SORUNU VAR MI YOK MU?
"Son günlerde yapılan açıklalamalar nedeniyle ülke bir kaosa doğru sürüklenmektedir. Sürüş kabiliyetini yitirmiş bir şoför ülkeyi uçuruma doğru sürmektedir. 

Dün Kürt sorunu vardır diye çözüm süreci başlatıp PKK ve elebaşı ile görüşmeler yapıp halka da 'PKK ile görüşen şerefsizdir' diyenler bugün ağız değiştirdi. Şimdi tarafsız kalacağına dair namusu üzerine yemin eden Erdoğan meydan meydan dolaşıp AKP'ye oy isterken Kürt sorunu yoktur diyor. Ülkenin başında bulunan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanların her gün farklı farklı açıklamalar yapması AKP'nin ortak aklını yitirdiğinin en açık göstergesidir. Ortak aklını yitiren bir hükümet kayaya toslar. 

DOLARI KİM YÜKSELTTİ?
Faiz inecek diye diye Doların değerini yükseltip vatandaşa büyük bir fatura kesti. Merkez Bankası bir brifing vererek Erdoğan'ı susturdu. O zaman doların artmasına sebep olan bu açıklamalar niye yapıldı?

PKK TALİMAT VERİYOR PARASINI BİZ ÖDÜYORUZ
Enerji Bakanının 'PKK vatandaşa elektrik faturası ödemeyin dediği için elektrik faturalarının ödenmediği' açıklaması ise tam bir felaket. Bu ülkenin Enerji Bakanı sen misin yoksa PKK mı?
Tahsil etmediğin bu faturaların parasını ise benim fakir-fukara Çankırılı vatandaşımdan kayıp-kaçak bedeli altında alıyorsun. Yazık değil mi, günah değil mi, haram değil mi?

VEKİLLER ONBAŞI-ÇAVUŞ KAVGASINDA
Ülkenin ve Çankırımızın çok önemli sorunları varken vekillerimizin ise onbaşı-çavuş kavgasına tutuşmaları Çankırımız için utanılacak bir durumdur. Bizim vergilerimizle gelen hizmetleri 'ben getirdim-sen getirdin' kavgasına tutuşan vekilleri Çankırı halkı üzüntü ile seyretmektedir. Bütün bu kötü gidişe ses çıkarmayarak yeniden AKP listesine girme telaşı yaşayan vekillere bir başçavuş tokadını vatandaş 7 Haziran'da indirecektir. Halk; ANAP ve DYP gibi AKP'yi tarihin karanlık sayfalarına gömüp, CHP iktidarında demokrasi ve hukuk devletini yeniden inşa edecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler