CHP'li Atalay: Yol yok, su yok lakin memleketime doğalgaz gelmiş!

CHP'li Atalay: Yol yok, su yok lakin memleketime doğalgaz gelmiş!

CHP'li Murat Berat Atalay, sayfalarımızda çıkan 'Kızılırmak ilçesi doğalgaza kavuştu' haberimiz üzerine yaptığı açıklamada sert çıktı.

Çankırı'da iki dönem CHP'den 1. sıra milletvekili adayı olan Murat Berat Atalay, Sözcü18 sayfalarında yer alan "Kızılırmak ilçesi doğalgaza kavuştu" başlıklı haberimizden sonra bizleri telefonla arayarak "Memleketimin yolu yok, suyu yok, elektriği yok neymiş doğalgaz gelmiş! Bence vatandaşıma doğal-kazık gelmiş" dedi.

Atalay sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kızılırmak'ta yol yok, ahali toprak yoldan gelip gidiyor. 24 saat içerisinde elektriğin kaç kez kesilip geldiğini Kızılırmaklı vatandaşım çok iyi bilir. İçme suyu yıllardır büyük bir problem. Tüm bunlar yetmezmiş gibi çiftçi geçen yıldan daha düşük fiyattan buğdayını arpasını sattı. Şu an çeltiğini satamıyor. Kızılırmak'ta çiftçinin aylardır elinde bekleyen çeltik dağlarını geride bıraktığımız hafta içerisinde yağan yağmur aldı götürdü. İnsanlar bugün geçen yıldan daha fakir. Neymiş efendim 'Kızılırmak'a doğalgaz gelmiş'! İlçede 10 tane zengin ya da diğer adıyla tefeci var. Güç bunların elinde. Yolların olmayışı zenginliğin sadece ilçedeki tefecilerin elinde olmasına neden oluyor. Kızılırmak'a gelen gaz bana göre doğal-kazık'tır. Çok merak ediyorum kaç hane evine ya da işyerine doğalgaz bağlatacaktır? Milletin ayranı yok içmeye lakin birileri tahteveranla gidiyor etmeye."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler