CHPli belediyeye baskın!

CHP'li belediyeye baskın!

Belediye Başkanı gözaltına alındı...

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah erken saatlerde Ayvalık Belediyesi ve bağlı birimlerine gelerek kapıları tuttu. Belediye'de çalışan iki kişi gözaltına alınırken polis giriş çıkışlara izin vermedi. CHP 'li Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in de belediyede olduğu öğrenildi. Operasyonun ihalelere yönelik olduğu belirtildi. 

BAŞKAN TÜRKÖZEN GÖZALTINDA 
Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde emniyet ekipleri tarafından belediyeye operasyon düzenlendi ve CHP’li Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in de aralarında bulunduğu altı kişi gözaltına alındı. 
 
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bu sabah saatlarinde belediyeye operasyon düzenledi. Erken saatlerde binaya gelen ekipler, belediye çalışanlarının içeri girişine izin vermedi. Ekipler dosyalar ve bilgisayarlarda inceleme yapmaya başlarken, CHP’li Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ile beş kişi gözaltına alındı. 
 
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, operasyonun Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılığının isteği üzerine başlatıldığını belirterek, “Rüşvet , görevi kötüye kullanma ve ihalaye fesat karıştırma iddialarıyla bu operasyon yürütülüyor. Şu anda toplam altı kişi gözaltında. Daha sonra kapsamlı bir basın açıklaması yapılacak” dedi. 
 
Balıkesir Barosu eski başkanı ve CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Belediye Başkanı Türközen’in gözaltında bulunduğunu belirterek, kendisinin de Ayvalık’a yola çıktığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler