CHP'li vekille ilgili yasak aşk iddiası

CHP'li vekille ilgili yasak aşk iddiası

Başkent'i karıştıran iddia...

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski Başkanı olan CHP Milletvekili Sinan Aygün (55), özel hayatında sıkıntılı günler yaşıyor. Aygün, Ankara'nın en varlıklı ailelerinden birinin kızı olan eşi Mine Aygün'den boşanma kararı aldı. Takvim'in edindiği bilgilere göre  Aygün, 30 yıllık evliliğini bitirmeye karar verdi. Ardından konuyu eşi Mine Aygün'e iletti. Ancak Mine Hanım, teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine Sinan Aygün, boşanma ısrarına devam etti. Mine Hanım, eşinden gelen baskılar üzerine bir karar verdi. Hatırısayılır dostlarını devreye sokarak Sinan Aygün'e şu mesajı iletti: "Servetinin yarısını bana versin. Eğer hakkım olanı alırsam boşanırım." 

BAŞKENT'İ KARIŞTIRAN DEDİKODU
Sinan Aygün, 30 yıllık eşiyle karşı karşıya geldi. Ancak CHP'li vekille ilgili iddialar bununla sınırlı değildi. Zira Aygün'ün genç bir kızla yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddia Başkent kulislerini karıştırırken Aygün sıkıntıya girdi.

SİNAN AYGÜN'DEN HABERE JET HIZIYLA YALANLAMA

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski Başkanı CHP Milletvekili Sinan Aygün "boşanıyor iddilarını" VATAN'a değerlendirdi.

Aygün, böyle bir olayın olmadığını ve haklarını arayacaklarını söyledi. İşte Aygün'ün VATAN'a yaptığı o açıklama:

"Ortada bir boşanma davası yok, duyuma göre haber yapılmaz bu akşam Ankara'da eşimle beraber bir davete gidiyoruz. Boşanmak isteyen kişi eşini alıp davete gider mi? Sabah kalktığımda eşime sordum acaba sen mi dava açtın haberim yok diyerek eşim de gülerek "hayır" dedi. 3 gün önce eşimle  biz el ele tutuşurken bizi gazeteciler görüntülendi. O gazeteci çocuklar bile bizi bugün arayarak 'abi boşanma doğru mu' diye sordular. Çünkü onlar da şaşkındı. Haber asılsızdır. Yasal yollarla bu haberi kaldırtacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler