CHP'nin Çankırı listesi şekilleniyor

CHP'nin Çankırı listesi şekilleniyor

7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesi siyasi partiler aday adayları ile gündemdeler.

CHP Çankırı'da işadamı Murat Berat Atalay ile birlikte, Hacımuslu Belde eski belediye başkanı İlhan Tekin'in adaylık başvurusundan sonra sürpriz üçüncü isim bugün adaylık müracaatını gerçekleştirdi: Nermin Nalbant Aydınlı...

CHP'den adaylığı konusunda Sözcü18'e konuşan Nermin Nalbant Aydınlı "Çankırı'da siyasetin geldiği nokta ortada. Yaşanan dağınıklığa kadın eli değmesi gerektiğini düşünerekten böylesi bir süreçte yer almayı uygun gördüm. Sayın Murat Berat Atalay'ın da bir süredir yerel medyada yer alan söylemleriyle Çankırı'mızda aydınlık günlerin geleceğini hissediyorum. Böylesi zorlu bir yolda CHP'nin vitrin ekibi olarak taşın altına elimi sokma gereği hissettim. Listede yeralsam da almasam da 7 Haziran'a kadar dağda-bayırda, şehir merkezinde ve de köylerimizde CHP'nin tanıtımını yapma, vatandaşımıza ülke gerçeklerini aktarmanın gayretinde olacağım" dedi.

MURAT BERAT ATALAY: ÜLKE VE ÇANKIRI SÜPRİZLERE HAZIR
CHP'nin Çankırı milletvekili adaylarından işadamı Murat Berat Atalay ise günün değerlendirmesini yaparken "Partimizin Çankırı İl Başkanlığında aday adaylarımızın tanıtımı öncesinde önümüzdeki günlerin çalışma programını gerçekleştirdik. CHP teşkilatıyla birlikte Çankırı'da yoğun bir gündemle vatandaşımızın karşısına çıkacak" dedi. Atalay sözlerini ülke gündemine taşıyarak açıklamasını şöyle sürdürdü:

'ÇANKIRILININ OYU, BABANIZIN MALI DEĞİL'
"
Bu sayfalardan AKP'li  vekillere sesleniyorum. 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk dosyalarının TBMM'de yapılan yüce divan oylamasında bu hırsızlıklara ve yolsuzluklara bulaşanları aklamayan yaklaşık 58 milletvekilimizin toplumun sağduyusuna sahip çıkarak, mecliste görüşmeleri devam eden İç Güvenlik Yasa paketine karşı oy vereceklerine inancımı sürdürmekteyim. Zira çıkartılmak istenen bu paket, yolsuzluklardan daha vahim ve direk demokrasimize kasteden bir düzenlemedir. 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Çankırılı hemşerilerimin demokrasimize kasteden AKP iktidarına prim vermeyeceğine inancım tamdır. Çankırılı kardeşlerimin oyları kimsenin tek elinde olmadığı gibi babalarının malı da değildir."

chp-cankiri-mberatatalay-nerminnalbant-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler