CHP'nin genel seçim kampanyası cumartesi günü başlıyor

CHP'nin genel seçim kampanyası cumartesi günü başlıyor

Kılıçdaroğlu’nun Kartal’da cumartesi günü yapacağı miting ile CHP’nin seçim kampanyası başlıyor.

Genel Başkan Yardımcısı Tekin, “Genel Başkan, Türkiye’nin ihtiyacına cevap verecek projeleri anlatacak” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, cumartesi günü İstanbul Kartal’da düzenlenecek “Milletçe Alkışlıyoruz” mitingi ile CHP’nin seçim kampanyasına başlayacağını söyledi. Dün İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekin, şunları ifade etti:

“11 Nisan günü Kartal meydanında ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ mitingi ile ilk kez İstanbul’da seçim kampanyasına start vereceğiz. Burada sayın genel başkanımız daha çok Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap verecek projelerimizi anlatacaktır. İlçe başkanlarımız ve parti yöneticilerimizin son bir haftadır çok ciddi çabaları, çalışmaları var. Bu çalışmalar doğrultusunda 11 Nisan cumartesi günü çok coşkulu bir miting olacak. Bütün Türkiye orada genel başkanımızın vereceği mesajı dinleyecektir.”

KILIÇDAROĞLU’NUN ISTIRABI
Tekin, CHP’de aralarında Umut Oran ve Ali Özgündüz’ün de olduğu bazı isimlerin milletvekili aday listesi dışında kalmasıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı: “Bizim hesaplarımıza göre adayların yüzde 92’lik kesimini üyelerimiz önseçimle belirlemiş oldu. Geri kalan yüzde 8’e girecek insanların belirlenmesi tabii ki çok kolay değildir. Şuna emin olmanızı istiyorum. Sayın genel başkanı çok yakinen tanıyan birisi olarak son on günde çektiği ızdırabı ben biliyorum. Elbette he arkadaşımız çok değerlidir. Siz sadece iki tane arkadaşımızı söylüyorsunuz ben size en az yüz arkadaşımızı sayarım. Ama tabii ki takdir edersiniz ki sayı çok sınırlı olduğu için arkadaşlarımız listeye giremedi; ama şunu da herkesin bilmesi lazım bizim için aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Milletvekilliği bir görevdir. Biter gider ama Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele edeceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler