Cinnet geçiren genç ailesini katletti

Cinnet geçiren genç ailesini katletti

Karaman'da cinnet geçiren 19 yaşındaki Nezar Afzaly, annesini, babasını, ablasını ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdü.

Cinnet geçiren 19 yaşındaki Afganistan uyruklu mülteci Nezar Afzaly, tüm ailesini bıçaklayarak öldürdü. Evdeki kediyi de boğazını keserek öldüren Afrazly, kanlı elbiselerle fırından ekmek almaya gitti. Fırın çalışanlarının yaralı sanıp çağırdığı ambulansa binen Afzaly'ın, hastaneye gitmeden önce soğukkanlı biçimde sağlık görevlilerini evine götürmesi sonucu katliam ortaya çıktı. Afzaly, gözaltına alındı.
 
Olay, bugün saat 02.45'de Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi Kenzi Caddesindeki tek katlı müstakil bir evde meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaklaşık 6 ay önce Van'dan gelip Karaman'a yerleşen ve psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen işsiz Nezar Afzaly, iddiaya göre evin salonunda dizüstü bilgisayarıyla oyalanırken az miktarda da alkol aldı.
 
AİLESİNİ KATLETTİ
Cinet geçirdiği belirtilen Nezar Afzaly, ailesi uykudayken mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla önce 17 yaşındaki kız kardeşi Mesude Afzaly'i yatağında bıçaklayarak öldürdü. Ardından gürültüye uyanan ablası 23 yaşındaki Naciye Afzaly'ı öldürmek istedi. Nafize Afzaly, çığlık atıp odadan kaçtı. Çığlık üzerine annesi 52 yaşındaki Nesibe Afzaly ve babası aynı yaştaki Ahmet Afzaly de uyandı. Nezar Afzaly, korkudan kaçıp kurtulmaya çalışan annesi ve ablasını evin bahçesinde öldürdü, babasını da evin önündeki caddede bıçaklayarak ağır yaraladı.
 
EVDE BESLEDİKLERİ KEDİNİN BOĞAZINI KESTİ
Ailesini katlettikten sonra evde besledikleri kediyi de boğazından kesen Nezar Afzaly, kanlı elbiselerle fırına ekmek almaya gitti. Güçlükle Türkçe konuşan Nezar Afzaly, işyerinde çalışanlara ekmek almak istediğini belirtti. Aldığı ekmeği fırının önünde yemeye başlayan Nezar Afzaly'a fırındaki çalışanlar "Kaza mı yaptın?" diye sordu. Afzaly'ın konuşmaması üzerine ambulans çağırıldı. Afzaly'ın fırına gelip, ekmek istemesi de işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.
 
AMBULANSLA EVE GİTTİ
Ambulansa alınan Nezar Afzaly, sağlık görevlilerine önce eve uğramalarını, ardından hastaneye gitmelerini soğukkanlılıkla söyledi. Eve giden sağlık görevlileri baba Ahmet Afzaly'i, sokak ortasında kanlar içinde yatarken gördü. Sağlık görevlileri Ahmet Afzaly'i, ambulansa alıp ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada bahçede yerde yatan 2 kişinin de olduğu fark edildi. Sağlık görevlileri yerde yatan anne ve ablanın yanına gittiklerinde öldüğünü saptadı. Eve girdiklerinde ise Afzaly'ın kız kardeşinin cansız bedenini buldu.. Sağlık görevlileri polise haber verdi. Ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba Ahmet Afzaly, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.
 
SOĞUKKANLILIĞINI SÜRDÜRDÜ
Polis tarafından gözaltına alınan ve soğuk kanlılığını sürdüren Nezar Afzaly, yapılan kontrolde 0.26 promil alkollü çıktı. Nezar Afzaly'ın ailesinden katlettiği 4 kişinin cesedi savcının incelemenin ardında otopsi için Karaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
 
İNTİHAR EDEN KARDEŞİNİN BAŞINDA AĞLAMIŞTI
Cinnet geçirerek ailesini bıçakla katleden Nezar Afzaly'nin, 16 yaşındaki erkek kardeşi Milad Afzaly de geçen 28 Mart 2013 günü iddiaya göre girdiği psikolojik bunalım sonucu Urgan Mahallesinde bir ahırda kendisini asarak yaşamına son vermişti. Cinnet geçiren Nezar Aflzay, intihar eden kardeşinin cesedi başında da ağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler