Cinnet getiren polis memuru dehşet saçtı!

Cinnet getiren polis memuru dehşet saçtı!

Cinnet getiren polis, korumalığını yaptığı emniyet amiri ile eşini öldürdü, kayınvalidesini ağır yaraladı

Ankara'da cinnet geçiren polis memuru, karısını öldürdükten sonra kayınvalidesini yaraladı daha sonra da şoförlüğünü yaptığı emniyet amirini öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde emniyet amirinin şoförlüğünü yapan polis memuru Veli Akpan, Mamak Kutlu Mahallesi 449. Sokak'ta oturan kayınvalidesinin evinde, eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Daha sonra kayınvalidesini yaralayan polis memuru, görev yaptığı Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gelerek emniyet amiri Ali Sapan'ı öldürdü. Olay yerinden ayrılarak Karapürçek'teki evine giden polis memuru Veli Akpan meslektaşları tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kayınvalide ağır yaralı olarak Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, emniyet amirinin cenazesi meslektaşları tarafından cenaze arabasına bindirilerek Keçiören Adli Tıp Kurumu'na otopsi yapılmak üzere götürüldü. Akpan'ın eşinin cenazesi de olay yerinde Ankara Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tip Kurumu'na götürüldü.

Sorgusu yapılmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu'a götürülen polis memurunun yarın adliyeye çıkarılması bekleniyor.

Olayın ardından Asayiş Büro Müdürlüğü'ne gelen Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, burada yaptığı incelemelerin ardından açıklama yaptı. Çatalkaya, "Polis memuru Veli Akpan, önce karısını öldürdü daha sonra kayınvalidesini yaraladı. Kayınvalidesi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan hemen sonra Asayiş Büro Amirliği'ne gelen polis memuru Veli Akpan, şoförlüğünü yaptığı Emniyet Amiri Ali Sapan'ı öldürdü. Arkadaşımız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başımız sağ olsun" dedi.

Akpan ailesinin komşusu olan Mahmut Can, "Kendileriyle en son Kurban Bayramı'nda görüştük. Onlar bize, bizde onlara bayram ziyaretinde bulundu. Aralarında hiçbir sorun yoktu. Olayın niye gerçekleştiğini bizde bilmiyoruz" dedi.

Olay yerinde ailenin bazı yakınları da basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler