Çivitcioğlu: Bu kadro sizleri utandırmayacaktır

Çivitcioğlu: Bu kadro sizleri utandırmayacaktır

Ak Parti İl Başkanı Çivitcioğlu düzenlediği basın toplantısında 12 Haziran Pazar günü yapılan seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu yaptığı basın toplantısında 12 Haziran Pazar günü yapılan seçim sonuçlarını değerlendirirken, "İnşallah sizin buradan vekillerimizi meclise göndermeniz nasıl muhteşemse, buraya gelecek yatırım ve hizmetler bir o kadar muhteşem olacaktır" dedi.

İl Başkanı Çivitcioğlu açıklamasında şu bilgileri aktardı:

AK PARTİ OLARAK EN YÜKSEK OYU BU DÖNEMDE ALDIK

"Çankırılı Hemşerilerim; Saygıdeğer Basın Mensupları

Türk siyasi ve demokrasi tarihinin önemli bir genel seçimine tanıklık ettik. Türkiye'de olduğu gibi Çankırı’da da Ak Parti iktidarı üçüncü kez oylarını artırarak iktidar olma yetkisini aziz milletimizden aldı. Bu durum halkımızda kurduğumuz samimi diyaloğun, hizmetlerin, açıkladığımız projelerin milletimizin gönlünde kabulünün sandığa yansımasıdır. Ayrıca 8,5 yıllık Ak Parti iktidarına verilen yetkinin ibrası ve onaylanmasıdır. Çankırı olarak geçmişteki seçimlere baktığımızda en yüksek oyumuzun bu dönemde alındığı gözükmektedir. Bu tablo seçmenimizin 2023 vizyonunu benimsediğinin bir göstergesidir.

6 Haziran Pazartesi günü Başbakanımızın katılımıyla gerçekleşen Çankırı mitingi, bugüne kadar görülmemiş tarihi bir kalabalıkla bir coşku seli içinde geçti. Çankırı’da ilkleri sizlerle birlikte yaşadık.

OY ORANI OLARAK ÇANKIRI ÜLKE GENELİNDE 12. SIRADA YER ALDI

İlimizde aldığımız  % 65,6 oy oranı ile Türkiye’de en yüksek oy oranına sahip iller arasında 12. sırada yerimizi aldık. İlçelerimizden başta  %82.34’lük oy oranıyla Orta olmak üzere, Bayramören %75.53,  Çerkeş %62.39, Eldivan %62.31, Ilgaz % 67.54, Kızılırmak %70.17, Korgun %75.02, Kurşunlu %66.23,Şabanözü %58.63, Yapraklı %81.01, Atkaracalar %70.03 oranları ile Ak Partimizin yüzünü daha da çok güldürmüştür.

Değerli hemşerilerim Çankırı’da Ak Parti’ye her 100 kişiden 65 kişi oy vererek desteklemiştir. Bizim için her 100 kişinin oyu da muteberdir. Bize oy veren kadar vermeyenlere de teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Biz aziz milletimizin hepsinin hizmetkârıyız. Asla gurur ve kibir içerisinde olmayacağız.

İnşallah sizin buradan vekillerimizi meclise göndermeniz nasıl muhteşemse, buraya gelecek yatırım ve hizmetler bir o kadar muhteşem olacaktır.

BU KADRO SİZLERİ UTANDIRMAYACAKTIR

Aziz Çankırılılar, İl Başkanı olarak atandığım gün sizlere bir söz söylemiştim: ‘Sizleri utandırmayacağım!’ demiştim.

Ve şimdi diyorum ki; Büyük usta için, Çankırı için, bu kadro ile sizleri utandırmayacağız.

Tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Teşekkürler Çankırı"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler