Çivitcioğlu: Herkes haddini bilecek!

Çivitcioğlu: Herkes haddini bilecek!

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, 'danışmana yumruk' olayı ile ilgili konuştu...

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, milletvekili Hüseyin Filiz'in danışmanı Ercan Irmak'a yumruk attığı iddiası ile ilgili olarak Sözcü18'e konuştu.

İl Başkanı Çivitcioğlu "Ben kimseye yumruk atmadım! Kendisine sözlü uyarıda bulundum. Bunun dışındaki iddiaları abartı olarak görürüm" dedi.

"KİMSE TEŞKİLATIN ÜZERİNDE DEĞİLDİR"
100. Yıl Kültür Merkezinde yaşanan olayla ilgili olarak Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye konuşan İl Başkanı Çivitcioğlu "Hiç kimse, buna milletvekilleri de dahil AK Parti İl Teşkilatı'nın üzerinde değildir. Teşkilatı yok sayarak kimse icraat yapamaz. İddia edildiği gibi benim kendisine yumruk atmam mümkün değil. Sadece kendisini sözlü olarak uyardım. Bütün olay bu." dedi.

BUGÜNE KADAR KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR DEDİM AMA...
AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göreve geldiğim ilk günden itibaren birleştirici olma gayretinden başka birşey düşünmedim. Partimiz içerisinde yaşanılan kavgaları, sürtüşmeleri, cepheleşmeleri ortadan kaldırmaya yönelik bir siyaset ve icraat sergilemenin gayretinde oldum. Bu çabalarımın arka planındaki hedefim Çankırı'mıza gelecek hizmetin önüne geçmemekti. Ancak gelinen nokta benim tüm iyi niyetimi ortadan kaldıracak boyutlara ulaştı. Başında bulunduğum teşkilat hiçe sayılıyor. Böylesi bir oldu bittiye izin vermem mümkün değil. Benim milletvekili danışmanını yumrukladığımı iddia edenler, bu olayı gündeme taşıyarak Genel Merkez nezdinde şahsımı yıpratma kampanyasına girecekler. Hiç önemli değil. Aldırmaya güçleri yetiyorsa buyursunlar aldırsınlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler