Çivitcioğlu: MHP hangi ankette birinci!

Çivitcioğlu: MHP hangi ankette birinci!

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, MHP'ye sorusunu sordu ve...

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, MHP’nin Çankırı’da Ak Parti’den önde olduğu yönündeki iddialara anında yanıt verdi.
 
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, önceki gün Çankırı’da yaptığı basın toplantısında anketlerde MHP’nin AK Parti’den daha iyi durumda olduğunu savunarak, Çankırı’da belediyeyi alacaklarını söylemişti.
 
Dumanlı’nın bu açıklamasına AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu’ndan yanıt gecikmedi.
Çivitcioğlu Sözcü18'e yaptığı açıklamada "MHP hangi ankette birinci oldu diye soracağım ama haberi okuyunca bu soruya da gerek kalmıyor! Açıklamada 'anket yaptırmadık' deniliyor! Anket yaptırmadan partilerinin birinci olduğunu ilan etmekten geri durmuyorlar! Bizim genel merkezimizin ve bağımsız kuruluşların yaptığı anketlerde Çankırı'da AK Parti açık ara önde” dedi.
 
Aday adaylığı başvuruları ile ilgili AK Parti'ye gösterilen ilginin ortada olduğunu ifade eden Çivitcioğlu, “Vatandaşım yaşanan gerçeği görüyor. Parti il başkanlıklarına gelenler, aday adaylığı başvurularından herşey görülüyor. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclüs üyeliği adaylığı için başvurular 1 Aralık tarihine kadar sürecek." dedi.
 
İL BAŞKANLIĞINDA SÜRECİ DEĞERLENDİRME TOPLANTI
 
akparti-cankiri-salimcivitcioglu-sozcu-resim-091.jpg
 
Öte yandan Başkan Salim Çivitcioğlu bugün sabah saatlerinde İl Başkanlığında, ilçe başkanları ve il teşkilat başkanı ile birlikte adaylık başvurusu sürecini değerlendirdikleri bir toplantı gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler