Çivitcioğluna tavlalı tepki!

Çivitcioğlu'na 'tavlalı' tepki!

Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altıntop, cumartesi günü yapılan AK Parti'nin toplantısına katılmadığı gibi...

Cumartesi günü Atkaracalar ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı beraberinde eşine ender rastlanabilecek olayı da beraberinde getirdi.

MHP'den seçilen ancak daha sonra AK Parti'ye geçiş yapan Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altıntop, ilçesinde gerçekleştirilen ve İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun da katıldığı toplantıya 'mazereti' nedeniyle katılmadı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre toplantı sona erdikten sonra İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile birlikte ilçe merkezine doğru yürüyen AK Parti heyeti, Belediye Başkanı Rıfat Altıntop'u kahvede 'tavla' oynarken gördü.

İddialara göre yaşanan görüntü karşısında büyük bir şaşkınlığa düşen AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, toplantıya katılan Kurşunlu İlçe yöneticileri ile birlikte Atkaracalar'dan ayrıldı.

RIFAT ALTINTOP: AYNI SAATTE BENİM DE TOPLANTIM VARDI
Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altıntop "Toplantı saatine paralel benim de bir görüşmem vardı. O görüşmeden çıktıktan sonra sevdiğim bir arkadaşımın ısrarı ile kahveye girdim ve söylenildiği şekilde tavla oynadım. Ancak bunun altında başka nedenler aranması doğru değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler