Çivitcioğlundan Hükümet Konağı çıkışı

Çivitcioğlu'ndan 'Hükümet Konağı' çıkışı

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, yeni Hükümet Konağı'nın yeri ile ilgili olarak ilk kez konuştu.

AK Parti 49. İl Danışma Meclisi Toplantısı cumartesi günü Koç Otel’de yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, ilçe belediye başkanları ve parti teşkilat üyeleri katıldı.
 
Toplantıda konuşan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Gezi Parkı olayları üzerinden muhalefeti eleştirdi. Teşkilat olarak hız kesmeden çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çivitcioğlu, “Üye sayımız her geçen gün artıyor. Sandık kurullarımız yarın seçim olacakmış gibi hazır” dedi.
 
"YER SEÇİMİ KONUSUNDA
ŞAHSIMIN DÜŞÜNCESİ KABUL GÖRMÜŞTÜR"
Hükümet Konağı yeri ile ilgili açıklamalarda bulunan Çivitçioğlu, “Bizler bu konu hakkında bu yerin Çankırı’ya uygun olduğunu söyledik. Birileri gibi merkezde olması adına kaş yaparken, göz çıkaranlardan olmadık. Sonrada zafer kazanmış komutan edasıyla teşekkür yazıları yayınlamadık. Bilmeyenlere duyurulur. Bu yerin seçimi konusunda şahsımın düşüncesi kabul görmüş ve bunun üzerine yer özel idareye istenmiştir. Bizler bu konuda basına bir açıklama gereksinimi hissetmedik. Asıl olan Çankırı’nın büyüyüp, gelişmesine hizmetkârlık edebilmektir. ”diye konuştu. (Kaynak: Karatekin)
 
cankiri-akpartiiftari-salimcivitcioglu-idrissahin-kocotel-sozcu-resim-07.jpg
 
TOPLANTI SONRASI PARTİLİLERE İFTAR
AK Parti Çankırı İl Teşkilatının düzenlediği 'İl Danışma Meclisi Toplantısı' sonrasında Koç Otel'de yaklaşık 400 kişilik bir iftar yemeği düzenlendi.
 
Toplantı ve iftar organizasyonu ile ilgili olarak Sözcü18'e konuşan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu "Toplantı partimiz açısından hayli verimli geçti. Toplantı bitiminden sonra partili arkadaşlarımızla birlikte düzenlediğimiz iftar programı da güzeldi. AK Parti genel seçimlerde Çankırı'da ulaştığı oy oranını bugün de muhafaza etmektedir. 2014 Mart'ında yapılacak yerel seçimlerde de Merkez ve ilçelerimizde AK Parti'nin adayları başkanlığa en yakın isimler olacaklardır. 14 Ağustos'da Ankara'da yapılacak olan İl Başkanları toplantısından yerel seçim startının çıkacağını düşünüyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler