Çocuk hırsızları Çankırı'da mı?

Çocuk hırsızları Çankırı'da mı?

Dün, Kurşunlu'da yaşanan bir olay, 'organ mafyası' ya da 'çocuk hırsızları'nın bölgede olabileceği iddialarını gündeme taşıdı.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan ilk bilgilere göre; Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde dün yaşanan olay ilçe sakinleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Yeşil Mahalle'de hizmet vern okul önünde yaşanan çocuk kaçırma olayı, öğrenci velisinin sosyal paylaşım sitesinde yaptığı duruyu ile açığa çıktı.

Öğrenci velisi Recep Acaroğlu yaptığı paylaşımda; Kız çocuğunun kaçırılmaya çalışıldığını iddia etmiş ve kaçıranlarla ilgili olarak "... Araç siyah transportıra benzeyen bir araç bir de lacivert bir tofaştır." iddiasında bulunmuştu.

Konuyla ilgili olarak Okul Müdürü Gökhan Özden'e ulaşan Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki'nin sorularına "Okul idaresi olarak şu an yaşanan olayla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Toplantı sonunda size bilgilendirme yapabilirim" dedi.

Öte yandan, olayın yaşandığı bölgede okul ve camiye ait kameraların çalıştığı, ancak emniyete ait olduğu söylenilen kameraların da çalışmadığı iddia edildi.

İFADELERLE GÖRÜNTÜ KAYITLARI 'ŞİMDİLİK' KAYDIYLA TUTARLI DEĞİL!
Kurşunlu ilçesinde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Sözcü18 Haber Merkezi, konuyla ilgili olarak günboyu süren çalışmalar sonunda 'şimdilik' kaydıyla herhangi bir tutarlılık tespit edilemedi. Yetkililer "Öğrencimiz yalan söyleyecek bir kişiliğe sahip değil. Ancak velisinin iddia ettiği gibi olay saati ile görüntü kayıtları arasında tutarlılık yok. İddia sahibinin sözünü ettiği Transportır yaklaşık yarım saat sonra kameraya giriyor ve hiç durmadan sokağı terkediyor. Ancak buna rağmen emniyet birimlerimiz olayı titizlikle inceliyorlar." dedi. 

recep-acaroglu-paylasim-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler