Çorum ve Gaziantep'te kaza: 5 ölü, 11 yaralı

Çorum ve Gaziantep'te kaza: 5 ölü, 11 yaralı

Çorum'da iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Gaziantep'te de hafif ticari araçla otomobil çarpıştı, 3 kişinin öldüğü kazada 6 kişi de yaralandı.

ÇORUM'un Bayat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza bugün Bayat-Ankara karayolu Su Deposu mevkiinde meydana geldi. S.B. (45) yönetimindeki 14 BF 163 plakalı otomobil ile E.Y. (23) yönetimindeki 06 FE 3679 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada sürücü E.Y. ile diğer araçta bulunan E.B. (63) hayatını kaybetti, S.B., B.R.B. (18), A.Y. (47), E.Y. (25) ve İ.Y. (47) ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan S.B., Ankara'ya sevk edildi.

GAZİANTEP’TEKİ KAZADA 3 KİŞİ ÖLDÜ

Gaziantep’te Fevzi K. (35) yönetimindeki 27 AGL 984 plakalı otomobil ile Mehmet Y. (26) idaresindeki 63 HT 162 plakalı hafif ticari araç, Gaziantep-Kilis kara yolu Kazıklı mevkisinde çarpıştı.

Her iki araçta bulunan 9 kişi yaralandı. Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 3’ü hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler